Scudo Sports

Foto Haberler

@hamlet2006 dünkü etapta ilk ikiye kalan valverde'ye sanki finiş hediye edildi gibi geldi bana. gerçi bu işlerden pek de anlamam ama öyle geldi izlerken

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Scudo
@burak gulyapan Dün 7-8 km kala Bir tane Skylı ve 2 tane de Movistarlı kurt ki bunlar Valverde ve Quintana başbaşa kaldılar.Quintana domestiklik görevindeydi bu 3 lü grubun başında tempo yaptı Skylı yalnız olduğu için tekbaşına Quintana' ya cevap vermek zorunda kaldı ve devamlı yoruldu.Valverde de grubun arkasında devamlı dinlenerek bacaklarını taze tuttu.Bitime çok çok az bir süre kala Quintana görevini bırakıp çekilince geriye çok yorulmuş ve soyutlanmış bir Skylı ve dinlenen Valverde kaldı.Ayrıca Valverde ,Skylıdan daha iyi patlayıcı yokuşçu ve daha iyi sprinter atabilen bir sporcu olduğu için Skylı dayanamadı.Kısacası Movistarlı taktik yaparak Skylıyı bitirdi.Valverde de fişi çekti.

@hamlet2006 valverde'ye kaybeden skylı kaç yaşındaydı ki? valverde 37 yaşında yanılmıyorsam

• Beğen
@Cem cm
Kesinlikle öyleydi mükemmel bir taktikti.Marc Soler de görevini yaptı.İleri de O da büyük tur ister.Movistar kaynayan kazana döner
@burak gulyapan Valverde 7-8 ay önce Diz kapağını kırdıktan sonra tam performans geldiğini de belirtmek isterim.
Son dönemlerin Contador ile birlikte en büyük 2 İspanyolundan biri.

• Beğen
Tepkiler: Ronin45
kendi seyircisi önünde yakışanı yapmış o zaman diyelim

• Beğen
Yayın akışı başlamış izlemek isteyenler için

Büyük kaza var

• Beğen
Takım stratejisi falan kalmadı, yarış tamamen klasikçi savaşına döndü:D
Klasiklerin bu yönünü seviyorum. Kimin takımı güçlüyse değil; kim hak ediyorsa o kazanıyor

@Cem cm Adam ne rouleur müş arkadaş kç kmden beri kaçıyor.Yakalarlarsa arka gruptaki en iyi sprinter GVA sonra Trentin

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Cem cm Niki Terpstra, Roubaix fatihi, hak etti evet. Fakat şöylede bi durum var. Takım arkadaşıyla beraber o noktaya kadar geldi. Dolayısıyla 30 saniye arkadaki 11 klasikçinin de hakkı var
20 sn:)

• Beğen
@Cem cm
Gilbert sanki son km içinde kaçmış gibi gördüm.Birebir sprint olmadı gibi.Gilbert aslında diriymiş ,Tersptra yerine başkası olsaymış sanki yakalayacakmış gibi izlenim verdi.Gilbert de büyük yarışçı gerçekten.Sana katılıyorum.
Sagan dışındaki bütün klasikçiler kovalayan gruptaydı. Yarış nefisti

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Cem cm Başka takımdan birine bırak onlar, BMC, önü çeksinler hareketi yaptı 11'li gruptayken. O diriliği ön çekerek paylaşmayan 11 kişiden biriydi, ne diyim, genel itibariyle herkes hak ettiğini buldu. Güzel yarıştı:harika:
Sevindirici olan GVA, Gilbert, Terpstra hepsi de form dönemine giriş yaptı. Görünen o ki rakipleri de sağlam, seyir zevki yüksek yarışlar olacak daha

• Beğen
Genç bisikletçilere tam izletilecek yarış nasıl kaçılır, takım arkadaşları kaçan arkadaşlarını nasıl korur, bize gösterdiler 10 sn düşen fark yeniden nasıl yükseldi son km ler muazzamdı rüzgarın çocukları (Quickstep) tam klasiklerin takımı;):asik::harika:

• Beğen
Geri