Scudo Sports

Forumun eski üyeleri geri dönsün kampanyası

Scudo
Mehmet Altuğ ve diğer arkadaşlarım eski forum üyelerinin ve benimde bu forumda gitme nedenim, Hatta yönetici olmuş sonradan üyeliği iptal edilen üyelerin nedeni forumun artık bisikletle bir alakası kalmayıp malum firma ve markaların reklamını yapan taraflı bir çöplüğe dönmesi, Öyle ki sırf o malum firmadan değil diye yüzlerce konumun açılmadığını gördüm, arkadaşıma bisiklet karşılaştırması için(o da bu sitede üye idi) açmasını istedim hani belki bu yeni hesabımdır diye. ondada aynı şekilde açılmadı konuların hiçbiri...

Kısaca hiç beklemeyin siz o eski üyeleri. Zira bu kadar reklam kokan yandaş bir forumda benimde bir işim olmaz artık
Kısaca elveda bir bisiklet sporcusunu daha kaybettin bisikletforum, pardon bisikletforum dedim, deltaforum...

Bu kadar da yandaşlık olmaz ki, Domain adınızı değiştirin, reklamlarınızı daha rahat yaparsınız,forum değil bence burası reklam tabelasına dönmüş vaziyette, ne deyim başka, tabi hiçbir kullanıcı geri dönmez hatta kaybediyor bile,

Kısaca elveda bir bisiklet sporcusunu daha kaybettin bisikletforum, pardon bisikletforum dedim, deltaforum...
Umarım birdaha böyle yandaş reklam kokan hareketlerin olmadığı bir forumda karşılaşırız, Bisiklet sevdalısı sevgili arkadaşlarım, ama o zamana dek ben bu forma bir daha uğramam bile,

Evet üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum, Gereksiz çünkü, gereksiz bir çöplüğe dönüştü burası malesef malum yönetici kadrosu sayesinde :(

Lisanslı bir sporcuyu daha kaybettiniz, Reklamlarınızı yapmaya, tarafsızca bisiklet konuşmaya çalışan bisiklet sevdalısı kimsenin konularını açmamaya, üyeliklerini iptal etmeye devam ediniz,
Siz size yeter kendinizi pohpohlarsınız bisikletforum, aaa pardon ya deltaforum...

@FIRTINAA Neden gidecekseniz mesaj yazıyorsunuz anlamıyorum. Neyse sağlıcakla kalın. Spor hayatınızda başarılar. Yalnız çöplük demekle kaosa mütevazı katkı yapıp kendi pisliğinizi süpürdüğünüzün farkında olun. Şartlarımız bu isterseniz kalırsınız, isterseniz gidersiniz.

Evet doğru yaşlanıyoruz ve zaman zaman duygusala bağlıyoruz. Geçmiş zaman olurki hayali cihana değer diyoruz. Yazarları saygı ve sevgi ile anıyoruz. Kimler geldi kimler geçtiki
Turcu baba. Severdim kendisini. Bisiklet foruma farklı bir kan getirmişti.
Kudret kurtcebe. Nerdeyse kıyamete değin forum üyesi kalacağına inancım tamdı. Ayrılışı bir şok etkisi yarattı.
Laciverdi. Sevdiğimiz bir abimizdi.
İhtiyar. Entellektüel bir gurbetçimizdi. Bisiklet üzerine kaliteli paylaşımlarda bulundu.
Soner sarıhan. İlk uluslararası turcularımızdandı. Pek çok kişiyi cesaretlendirdi.
Ferhat köse. Emeğini esirgemezdi. Sıkı bir yolcuydu.
Deniz bey. Soyadını şimdi çıkaramadım ama yazdıkları mutlaka ciddiye alınır okunurdu.
Geziniyo. Kendi kulvarında devam ediyor. Bisikletin yılmaz bir neferi.
Ahmet ...Bu dostumuzu anlayamadım. birden forumdan elini ayağını kesti.
Daha hatırlayamadığım bir yığın yazar. Hatırlatırsanız sevinirim.

Ahmet Yeşil sanırım bahsettiğiniz ? Kendisi TCR hazırlığında. Bu yıl 6000km'yi devirdi bile idmanlarla. Sağlam hazırlanıyor.
Ayrılık sebebine girmeyeyim. Hala aynı durumda forum :acpsnr:

@hamlet2006
kudret abi niye ayrıldı bileniniz var mı?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Serkan Mıstınoğlu En son bisikletini ve eşyalarını satıyor diye duydum.

Düzenleme ; Artık satmıyormuş ?

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@İbrahim Yurtseven forumda bana ilham olan abilerimizden biri. sanırım pek aktif değil son zamanlarda.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Zikredilen bazı isimlere bakıyorum da...

Sopasız cezasız hakaretsiz küfürsüz spamsız günler yaşıyoruz şurada, huzur mu huzursuz ediyor sizi, anlamıyorum.

Gerçi iktidarın her türlüsü herkesi zamanla yozlaştırır ama elindeki yetki ve gücü tahakküm ve cezalandırma, istihza ve hakaret, kompleksleri tatmin ve cehaleti örtme aracı olarak kullanmadan da moderasyon yapılabiliyor arkadaşlar, gördüğünüz gibi.

Şu başlığın samimiyetle açıldığına inansam tek tek isimleri değerlendireceğim ama yeterince tecrübe kazanıp intiba edindik şahsın niyet ve amelleri hakkında.

Ama şunu yazmadan da edemeyeceğim: Tek bir kadının bile ismi geçmiyor listede. Hiçbir kadın kendini bu listeye girecek derecede ön plana çıkarmamış, çıkaramamış bu forumda bugüne kadar. Kafasını uzatana, ağzını açana denmedik, yapılmadık kalmadı ki. Yazık. Ve dahi ayıp.

ERDAL YILMAZ vardi , bir maltepe velodrom konusu yuzunden ayrilmisti.

Aklıma ilk gelen isim Ahmet Gitar ve Kudret Abi oldu. Elbet elini ayağını forumdan kırgınlıkların yada özel sebeplerinden dolayı çeken bir çok kişi var hatırlamadıklarımız kusura bakmasın artık.

Geri