Scudo Sports

Forumun bağımlısı olanlar, bir şey yapmasa bile forumu sürekli açık tutanlar :)

@Raşit S

Insallah, gelirsen de görüsürüz. Gerci forumda iki arkadas bana 10-15 km yere gelmislerdi, bisiklet ve bisiklet parcalari almak istiyorlardi, ben de yardimci olayim dedim sizlere cok yakinda oturuyorum bulusalim dedim adamlar ortaliktan kayip oldu. Birinin cevabi tam olarak tübingenin neresinde oldugumu yani adresimi bilmiyorum oldu (artik nasil adresini bilmiyorsa) digeri de hic cevap vermedi cevap vermeyen daha 2-3 haftalik bir olay.
Sanki ben onlara birseymi yapacaktim, yoksa paralarinimi alacaktim ellerinden. Insallah sen gelirsen görüsürüz, benim kapim dostlarima herzaman acik, isteyen buyursun gelsin. Forumdan simdiye kadar bi hakan celikle kardesimle görüstüm, almanyaya gelmisti ve burada oldugu süre icersin de devamli görüstük.

Giresun ise almanyanin karadenizin de. :) Ben stuttgarta kaliyorum eyalet olarak da badenwürtemberg oluyor. Yani mercedesin ve porschenin dünyasi.:)

Scudo
Ben Erzurum Aşkale de yaptım askerliği ve oradan kendime bir Bianchi çekmiştim, kışla içerisinde biniyordum. Asteğmen olarak garipseyenler oluyordu ama hiç bir komutandan şikayet almadım, binme diye.(yıl 1997)

@Murat Cömez

Onur duydum Murat abi. Teşekkür ederim. Ben de aşırı derece bağımlıyım. Burada özelden ya da telefondan kimse ile konuşamadığım günde bile tanıdık tanımadık birilerinin yazılarını görmem onunla sohbet etmişim gibi hissettiriyor.

Yahu arkadaşlar bende devamlı forumdayım ama neden benim avatarım diğerlerinin yanında cücük kadar kalıyor olabilir:)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@ERCAN CEBECİ

Sevgili Ercan. Yaşınız daha 27. Üç bilemediniz beş sene sonra avatarınız büyür.. :) Ben 35 yaşımdayım bu halde. 40 - 45 olunca sayfayı kaplayacak..

• Beğen
Tepkiler: Ercan Cebeci
facebook'tan kaçtım ama kaçarken de doluya tutuldum galiba. her zaman yazmasam da, okumasam da non stop forum devamlı açık. zaten benden başka da bu virüsü kapan kimse yok. profilimin devamlı olmasında da bir sakınca yok o halde.

@Muhiddin K.

Teşekkür ederim. Sen gel yeter. Kapım her zaman açık diye söylememe bile gerek yok.. :)

• Beğen
Tepkiler: muhiddin
@Serkan Hodancı
5 ay 20 günde 2000'e yakın mesaj atan biri için normal. Değil mi yoksa?

bisikletforum-forumdonanım-google-youtube-gmail-aliexpress-ptt kargom nerede. İnternet hayatımın %90 ı :D

@Halil EROĞLU

O nedir ki? Ayda 5.000 - 10.000 SMS yazıyor cepten adamlar. Ben 2.000 tane yazışım çok mu? İçlerinde bir tane bile boş yoktur. Tebrik ve kutlamalar hariç..

• Beğen
Tepkiler: muhiddin ve Berke
Foruma o kadar çok takılıyorsunuz ki sonunda konu açmak adına gereksiz bir sürü konu açıyorsunuz. Konular sohbet haline dönüşüp can sıkıntısı yaratıyor. Geyik mesaj, off-topic mesaj okumaktan "gına" geldi. Forumun seviyesini aşağıya çekiyorsunuz. Yıllar önce açılmış ve güzel paylaşımlar yapılmış başlıklara girip birden karşılıklı özel sohbetler yapabiliyorsunuz. Mesaj sayınızı değil, mesajlarda paylaştığınız bilgi kalitesini arttırın derim. Her konuda yazmayıp gerçekten bildiğiniz konularda yazın.

Serbest kürsü olduğu için yazayım dedim. :)

@Ali Uzel

her konuya bi kusur bulup eleştiri yapmakta üstünüze yok ali bey:)tebrık edıyorum sızı..zatende dedıgınız gıbı serbest kursu burası.:)adam adam geyik mesajıda yazar off-topicte yazar.zamanınızı boşa harcamayın parmaklarınızı boşa yormayın buraya mesaj atmak için.saygılar ali bey.:):alkis::alkis::alkis:

Yazdık o kadar da bir sor neden yazdık o kadar mesajı yeğen bu forumda kendimi evimde gibi rahat hissediyorum facebookuda kapattım arada burada takılıyorum iyi oluyor bisikleti seven adamdan zarar gelmez yeğen..

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@Muhiddin K.

Eleştirildiğinde de tahammül edemez. Her bağımlı gibi. :)

Konuyla alakasız olacak ama, son zamanlarda insanlar Facebook hesaplarını kapatmaya başladılar. Bunun sebebi nedir?

@Admin

Kendisine yeni bir hayat yaratıp o hayatı ile yeni bir profil açmak için.

bu arada belırteyım top bana gelmesın:)ben foruma uye oldugumda benım facebookumda yoktu:)

Konuyla alakasız olacak ama,

Demin Almanya'dan katılan bir arkadaşımız alüminyum mu karbon mu diye bir başlık açtı ve başlık silindi. Neden silinmiş olabilir bileniniz ya da tahmin edeniniz var mı?

@Ali Uzel

Ticari bir kuruluş olup reklam amaçlı olduğunu düşündüğüm için kaldırdım Ali Bey...

• Beğen
Tepkiler: Berke
Geri