Scudo Sports

Forumumuzda bir ılk daha:):):)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
işin ilginci arka lastiğin yan taranfında da bir km saati var sanırım oraya nasıl eğilip bakıyor =)

• Beğen
Tepkiler: Eren Yoloğlu
Scudo
Bunun sahibi cikmadimi hala ortaya? Hayret dogrusu, tam bir bisiklet hastasi olmali ve foruma illaki üye olmali... bence meshur olur, 3000 kere den fazla görüntülenmis ... ana haber bültenlerine konu olacak bir fenomen...

• Beğen
slm arkadaslar sanırım bubır saka olmalı yada bunu surende bence hiç bisiklet sürüyormuş gibime gelmedi çünkü sif görsel sacmalık olmusbu ya:)

• Beğen
NASA uzay araçlarına benzemiş hüsmen-merkez şu anda yaptığım ölçümlere göre az kaldı! O da ne önümde bir cisim var radar koymamışsınız manuel olarak tespit ettim tamammmmm!:D

• Beğen
kesinlikle bu işten anlayan biri: pedallar, dizayn, aynalar, kask... her şey kuralına uygun, kask takması, pro km saatleri, birden fazla suluk bana göründüğünden daha karmaşık geldi, kesinlikle dikkate alınmalı,

Not: Galatasaray'ın Japon futbolcusu İnomoto, bir röpörtajına kafka, camus ve sartre yazan bir tişörtle çıkmıştı...

• Beğen
Sahibi Eskişehir'de bir abimiz.Yaz aylarında Eskişehir'in işlek yerlerinde sürekli bisikleti kaskı ve üstündeki aksesuarlarıyla görüyoruz :)

• Beğen
süpermiş yahu:D
bende yeni bir km saati aldığımda eskisi ile birlikte bir süre kullanıp doğruluğunu öçmeye çalışmıştım:D
kendime deli diyordum:D:D

• Beğen
Bir zamanlar ben de abarttığımı düşünüyordum. Malzeme listesi şöyle:
-3 ön far (2 yanlardaki kısa, ortadaki 1 tanesi de dirençli bir düğme aracılığıyla park ve uzun olacak şekilde),
-1 arka far,
-1 fren lambası (arka freni sıkınca çalışıyordu),
-1 geri vites lambası (bisikleti bodruma sokarken karanlık, dar ve uzun bir koridordan geçiyordum geri geri giderek, orda işe yarıyordu)
-sinyal lambaları,
-1 hız göstergesi,
-1 korna (yayalara iyi gidiyordu),
-2 suluk (çok terlediğim için hala 2 suluk ve uzun yol için ekstradan sırt çantama bir su şişesi daha taşıyorum),
-1 radyo ve hoparlörleri (walkmanin kulaklıkla daha iyi ses vermesi nedeniyle taktıktan kısa süre sonra sökmüştüm),
-2 adet 6V 4A'lik kuru batarya (ancak yetiyordu, haftada 1 şarj ediyordum),
-bataryalar için 1 ve tamir takımı için 1 olmak üzere 2 çanta,
-1 pompa,
-sağ ve sola birer dikiz aynası (hala kullanırım, trafikte işime yarıyor),
-arka ve ön far takımları için 2 ayrı kumanda paneli,
-ön-arka çamurluklar (kışın takıp yazın söküyordum).
Tüm bunları taktığım bisiklet bir Bianchi Aspid'ti. :)
Tahmin edebileceğiniz üzere 25-30 kilo falan rahat geliyordur o zamanlar...

Abarttığımı düşünüyordum ancak işime de yarıyordu bir kaçı hariç. Ancak bunu görünce abarttığımı düşünmekten vazgeçtim. :)
İlginç bir şey olmuş.

Tanışmak yada en azından yolda falan denk gelmek isterdim bu arada. :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri