Scudo Sports

Forumumuzda bir ılk daha:):):)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
ya kafayı yedım bunu gorunce bısıkletmı baska bıseymı onuda anlamadım ama guvenluıge onem veren bır arkadasmıs kasıkıda var :)) tmm gıdona okdar kılometre takmıs hadı kafasına gore bakıyo amca ınce hesap yapıp hepsının kac gosterdıyın hesplıyoda arkadakılere nasıl bakıyo :))) okdar seyı satsa adam gıbı bır bısıklet alır kendısıne ama zevkmeselesı belkı oda normal ınsanların kullandıgı bısıkletlerı beyenmıyo olabılır :)))

• Beğen
Tepkiler: Eren Yoloğlu
Scudo
Çerçeve içine aldığım yerde mp3 player ve portatif bir hoparlör mü var? Yoksa gözüm daha ilginç şeyler görmem gerektiğini düşünerek beni aldatıyor mu:D
http://img124.imageshack.us/img124/2215/mp3bm6.jpg

• Beğen
evet derya var :D bisikletin sahibi sezai öyle uçuk bi insaki bisikletin arka bacağındaki km saatlerinide görmüşsünüzdür :D
hepsini geçin, bisiklete binerken üstüne giydiklerini ve taşıdığı 3-4 tane çantayı görmeniz lazım :D
bülent abi yakın zamanda bi röportaj yapıcak, az bekleyin :D

Bu kadar elektronik aleti çalıştırmak için PİL fabrikası olması lazım bu arkadaşın.Yok sa maliyeti yüksek olur.

• Beğen
@edi_e

Biriniz bu beyefendinin resmini çekebilir mi? ben 1 çanta takacak yer bulamıyorum o 4 tane mi takıyor :D galiba büyük bedenli bir arkadaşımız olmalı:D?
Lütfenn fotooooo isitoyurm
esen kalın

• Beğen
@freerider

Abi neden böyle bir bisiklet toplamış sorar mısın bunu? :D
ve başına ilginç bir olay gelmiş mi?:D neyse benden bu kadar
Arkadaşlar sorulması gereken seyleri buraya yazın Bülent abimiz iletir umarım :)?

• Beğen
Yorum yok.Resimler ve röportaj herşeyi açıklar.Bu bisikletin sahibine söyleyin güle güle kullansın.(güle güle:):))...

• Beğen
Acaba bizim sonumuz da böyle mi olacak ???
Bunun sahibini gercekten ama gercekten cok merak ettim, foruma üye mi acaba ? Tanısmayı çok isterim. Bu alet yokuşu nasıl çıkıyor ?
Aklıma binlerce soru geliyor ya.... Insaniyet nemına bir röportaj yapın...
Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum...

@gokdaltercume

Bu bisikleti arkadaşımız nasıl kullanıyor gerçekten de pes ! :rolleyes:
Tam anlamıyla Deney ve Gözlem konusu olarak dönem ödevi projesi almak isteyenler "bu arkadasımızın bisikletinin çalışması ve yol alırken ne gibi etkilere maruz kaldıgını" konu edinebilirler :D gerçekten de müthiş bir tasarımı var.. Kısaca Bisiklet Dünya sında bir DEVRIm niteliginde bir haber konusu olabilir!

Bunun psikolojide bir adı olmalı...!
ilk baktığımda sırf bu konuyu açmak için 6 suluk 6 saat takıldı sandım gercekten de...

O paraya ne parçalar alınır amaa....

15 liralık km saatimi de caldırınca, bisiklete daha bi imrenerek baktım ama...

• Beğen
gidon bölümünde anolog göstergeler var barometremi yakıt saaatimi nedir anlamadım gitti nasa mars için gönllü insan arıyor yoksa arkadaş mars turunamı hazırlanıyor:D

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri