Scudo Sports

Forumumuzda bir ılk daha:):):)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
2003 model Bianchi Vega... Üzerindeki aksesuarlar bir yana, bu bisiklet o yıllarda benim için erişilmezdi...

• Beğen
Tepkiler: Eren Yoloğlu
Scudo
1100 ytlmiydü neydi o dönemler bnm içinde imkansız gibi birşeydi.

• Beğen
Bisklet güzel görünüyor ama kullanımı zor dur gidon u tutmaya yer kalmamıs üstüne ağırdır abi sen bunu elerini kullanmadan mı kullanıyon nerden tutuyon gıdonu

• Beğen
Hadi beeaaaa.Abi teyp yok bunda.Demekki aklına gelmemiş yada çıkma kafa felan.Yanında götürmiş.:D:D:D

• Beğen
adam yapmış bisikleti yaw ama işte zevk meselesi o adam da ondan zevk alıyodur ama onun yerinde olsam canta tek bir tane mıknatıs yerleştiririm hepsine sinyal verdiririm ama güzel olmuş hiç olmazsa dikkat çekiyo

• Beğen
İlginç olmuş, arkadaş dikkat çekmek istemiş galiba fakat arka çatala neden kilometre saati takılır anlamış değilim.:eek: :eek:

• Beğen
km saatlerini aldıgı yere allah bereket versin diyorum :) sayabildiğim km saatlerinden 4 ü sigmaydı buarada...bisikletle birlikte hepsini satsa bi sedona bisikler çıkar cidden :)

• Beğen
Arkadaşlar uzay mekigi gibi bişey olmus Kim yapmıs bunu akıl ve mantık işi değil yahu astronot işi bu :D!!!

• Beğen
Arkadaş bu bisikleti nasıl oluyorda çaldırmamış ki :D!
Ben buna bir lakap koydum:D ="Yürüyen Sermaye!" :D
Allah bilir bunda hırsız kovucu sistem de vardır 1dk dikkatli bakıyorum bi daha!:D

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri