Scudo Sports

Forumumuzda bir ılk daha:):):)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Ya arkadaşlar gerçek olabilir mi böyle bişey, freerider açıklar herhalde bu işin iç yüzünü var bu işte bi numara, sanki mizansen kokusu var ama bilemiyorum tabi

Scudo
Trafikte kullananlar bilirler, bizim dikkatsiz sürücülerimize ancak 6 adet güçlü far yeter.Yoksa dikkatlerini çekeceğimiz yok.Bu yüzden farların sayısını anlayışla karşılıyorum.
Fazla terleyen bir vatandaşsa yine 6 suluk kullanışlıdır.
Fakat 6 adet km saati gereksiz olmuş.Ona harcayacağı rakama daha kullanışlı bir alet takabilirdi.
Yine de özgün ve hoş duruyor :)

Modifiye firmalarının demo araçları olur buda onun gibi birşey herhalde :) bir bisikletçinin demo aracı :):) Ama takdir ettim adam kaskı unutmamış:) Bence yandaki km saatleri seyir halindeyken yanından geçen araçlar için düşünülmüş :) kaçla gittiği görülsün diye...Bisiklet zaten 20 kg bide üstündekilerle düşünemiyorum artık ne kadar olmuştur..

• Beğen
Tepkiler: Eren Yoloğlu
Bu bisikletin sahibiyle mutlaka konusulmustur..........:)

• Beğen
Arkadaslar ben bu bısıkletın sahıbı ıle oturup konustum ınanabılıyormusunuz:D
Adamın hareketlerıne akıl sır erdıremedım,bendekı km saatını ıstedı yaw onuda takacakmıs:D
Gordugum kadarıyla sezai arkadasım gercekten bunalımda ve bunu bu sekılde atmaya calısıyor,ona karsı bı yorum yapamadım aynı sızın yaptıgınız gıbı:D
Cok ılgınctır bu bısıkletın agırlıgını tahmın edemedım cunku yerınden kalkmıyor 25-30 kg arası bıseydır heralde:Dgulle gıbı walla:D
Baslıktada belırttıgım gıbı forumda bır ılk dıımı:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Bu bisiklete ve sahibine Eskişehirde sık sık rastlıyorum.bence çok kendine özgü bir bisiklet...ben şahsen bu arkadaşa kötü şeylere sarıcağına bisiklete sarmasından dolayı sempatiyle bakıyorum...bu da onun tarzı,oda bu şekilde mutlu oluyorsa bize pek bişey söylemek düşmez...kendine özgü insanları her zaman sevmişimdir,onlardan zarar değil sadece ilham gelir kanımca..

ya hergün gezip bu bisikleti arıyorum yok yok yok doktorlar adalar esnaf sarayı kızılcıktı boyner espark stadyum geziyorum geziyorum yok nerde takılıyo bu arkadaş:D

• Beğen
dayısından bir km saati...amcasından bir suluk....halasından bir ayna....vs.vs..
bir km saati ve suluk ta ben göndereceğim.... elinde km saati suluk olanlarıda bu kampanyaya davet ediyorum. maksat muhabbet olsun ... bu arada herkes alma dalında mı yetişmiş...

Bende bir aralar Cateye ın sinyal mesafesini ölçmek için üşenmedim ve varolan Sigmanın yanına Cateye ı monte edip miknatısını arka tekere ve vericisini arka linke taktım... denedim ama sinyallar ulaşmadı...
sadece benim bisikleti o şekilde görüp te buraya ekleyip benimle kafa bulursunuz diye köşe bucak saklamıştım...yani iki adet km saati için...
yahu sorunlu olan biziz...:)
bu nedenle bu bisikletin sahibinin herhangi bir sorunu olduğunu düşünmüyorum..gayet rahat..en azından benimle birlikte 51 vatandaşı neşelendirdi..parada almadan..
kendisine bütün samimiyetimle teşekkür ederim

çok ilginç bir tercihi varmış arkadaşın...
ben enduro motor heveslisi olduğunu düşünüyorum, şimdiden ağırlık alıştırmaları vs. yapmaya başlamış. motora da benzemiyor değil

• Beğen
Yuh bea yeni gördüm "bisikleti!" bu nası bi bisiklet yahu.Neye özenerek yapılmış belli değil.Biz o bisiklette takılı parçalardan bir tane almak için uğraşırken adama bak yaaa kaçar tane takmış her parçadan.
Yarıldım resmen ....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri