Scudo Sports

Forumdaki teknik hatalar

Scudo
Son günlerde bağlantı hatası veya oldukça geç bağlanma, sayfaların yavaş açılması, mesajların uzun sürede gitmesi gibi durumlara denk geliyorum forum linkine tıklayınca. Umarım sadece bana olmuyordur, zira başka sitelerde veya bağlantı hızımda bir sorun yok, fiber internet ve kablo ile bağlıyım

Son günlerde bağlantı hatası veya oldukça geç bağlanma, sayfaların yavaş açılması, mesajların uzun sürede gitmesi gibi durumlara denk geliyorum forum linkine tıklayınca. Umarım sadece bana olmuyordur, zira başka sitelerde veya bağlantı hızımda bir sorun yok, fiber internet ve kablo ile bağlıyım
Bu konuda yalniz degilsin, yorumuna aynen harfi harfine katiliyorum. Bence tamamen site hatasi.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz- ve MAERKEK
+1
Aynı durumu yaşıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
+1 , Aynen bendede benzer sıkıntılar oluşuyor.

Hafta başından beri bende de geç açılıyor sayfalar. Umarım en kısa sürede çözülür.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
arama yapamıyorum.
Bazı sorunlarla karşılaştık.
Bir sunucu hatası oluştu.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

yazıyor tek kelime yazsam bile

Siteye 2 yada 3 kez giriş denemesi sonrasında girebiliyorum. İlk seferinde henüz giriş yapmayı başaramadım.

Geri