Scudo Sports

Forumda kimlerin lisansı var acaba?

Sizin lisansınız var mı?

• Evet, bisiklet sporu lisansım var... :)

• Hayır, bisiklet sporu lisansım yok... :(

• Toplam katılım
    858
2009 vizesini unutmayin arkadaslar. ben saglik raporu+1 vesikalik ile gidip yaptirdim gecen hafta:winkenlux

Scudo
Merhaba.. 3 Mayıs'ta yapılacak yarış için lisans çıkartmak istiyorum. Ancak veli izin belgesindeki "Yukarıda açık kimliği bulunan velisi bulunduğum ............... .......... branşında tescil transfer yapmasına izin veriyorum." boşlukların nasıl doldurulacağına karar veremedim, belgeye ait bir örnek te bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

(link)

@MertSayın

Orda senin ismin olması gerek. Branşında öncesine ise bisiklet gelecek. Ancak sanıyorum 18 yaşında isen veli iznine gerek olmayabilir, en güncel bilgiyi sicil tescil servisinden alabilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: MertSayın
Mehmet Ziyaeddin Uyanık 19 Sivas'dan ferdi lisanslıyım.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
Sağlık İzin Belgesi ile Sağlık Raporu aynı belge mi oluyor?
Ben hastaneye gittim sağlık raporu almak istiyorum dedim 110 lira istediler.
Lisans için gerekli sağlık belgesi hangisi ve nereden kimden alıp onaylatıyoruz? istanbul gsim sayfasından bi sağlık izin belgesi doldurdum acaba bu mu ve kime imzalatmalıyım.Elazığ gsim de sağlık raporu dediler kafam karıştı.Lütfen yardım edin.

@Şahin BULUT

O sağlık raporunu genelde GSİM nin içinde ufak bir sağlık merkezi oluyor ordan veriyorlar... Geçen sene 10 TL vermiştim oda kayı ve evrak parası :)

• Beğen
Tepkiler: Şahin Bulut
Bende bugün itibariyle lisansımı aldım:)

Elazığ Ferdi lisanslıyım.

Cüneyt Kılıç Bursa'dan ferdi lisanslıyım ancak daha 2010 için yenilemeye gitmedim:D:D

2010 geldi arkadaşlar unutmayalım lisanslarımızı yenileyelim:in:

anketi yenılesek mı acaba degısen cok sey var :)

H. Alper Ayrancıoğlu
Gaziantep'ten ferdi lisanslı dağ bisikleti sporcusu :)

2006 da vardı benim lisansım ama suan yok ayrıca lisans için her hangi bir klube baglı olmak gerekiyormu biliyormusunuz

Geri