Scudo Sports

Forumda kimlerin lisansı var acaba?

Sizin lisansınız var mı?

• Evet, bisiklet sporu lisansım var... :)

• Hayır, bisiklet sporu lisansım yok... :(

• Toplam katılım
    858
istanbul-Ergün YURT ferdi lisanslıyım,unutmayalım lisansların her yıl yenilenmesi gerekiyor.

Scudo
@Kadir Özen

google a yazdıgınızda ayrıntılı sonuclar cıkıyor. bi sağlık ocagından falan sağlık raporu alıp yanılmıyorsam 2 vesıkalık foto ve kımlıkle genclık spor ıl mudurlugune gıdıyorsunuz orda yonlendırırler sızı...

@tuninger_haa

Lisans çıkartma işlemi sadece bu kadar mı? Yani bunları yapsak yeterli midir??

@r321

evet sadece ulusal musabakalarda kullanabılecegınız lısans ıcın bu kadar. uluslar arası lısans ıcın ayrı olarak basvuruyorsunuz

@tuninger_haa

Hoş o daha kolay:) Yurtiçi lisansınızı çıkardıktan sonra bisiklet federasyonunun sitesine giriyorsunuz. Online formu dolduruyorsunuz. Eksiksiz, yanlışsız doldurursanız kabul ediliyor. İlk uci yarışına katıldığınızda görevli abimiz kartı size teslim ediyor.

Ben Mehmet Gürsoylu.Eskişehir Gençlik ve Spor Kulübü takımında lisanslıyım

istanbul anadolu yakasında nereden ve nasıl ferdi lisans çıkartabilirim, neler gereklidir. Bilen varsa pazartesi hemen çıkartırım hiç sorun değil =)

Ben İbrahim Aslanhan,

Diyarbakır'dda ikamet ediyorum. Ferdi lisanslı sporcuyum :)

Ben Ada POLAT , Edirne'den Edirne Doğa Sporları Kulübünün lisanslı sporcusuyum :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Kendir
Furkan Yıldırım
İstanbul'dan ferdi sporcuyum.

Alper Yılmaz, Gümüşhaneden ferdi lisanslı sporcuyum :)

Ben Ertuğrul Yaşe, Yozgat'dan ferdi lisanslı sporcuyum.
Maddi sıkıntılar yüzünden yarışlara katılamadım :( Bir sponsorum vs. olsa iyi olurdu.

Ben Aykut Alihocaoğlu yaş :14
Antalya'dan ferdi lisanslıyım. inşallah lisemizin bisiklet takımı kurulacak çok yakında :) antalya'da lise bisiklet takımı ilk olacağız galiba :)

Geri