Scudo Sports

Forumda kimler ne tür kitaplar okuyor

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

mdemir782

Aktif Üye
Tepki
71
selam arkadaşlar kimler ne tür kitap okuyo merak ettim
ben genelde felsefe türünde kitaplar ve bilimsel kitaplar tercih ediyorum
enson güzel sarı tuna okudum jules verne nin ya siz dergi vs de olur kitap olmak zorunda değil

Scudo
Anketvari konular arasında en yararlı olanlardan olmuş.

Bilimsel başvuru kitapları, gerektiğinde sözlükler ve ansiklobediler dışında kitaplarla pek işim olmaz. Dikkati çabuk dağılan biri olduğumdan roman türü kitaplar kesinlikle yakınıma uğramaz. Kitap okumayla vakit geçirmem.

• Beğen
Tepkiler: mdemir782
Bugünlerde Zeynep Serhan Koşal'ın Bisikletle Hayal Turu adlı kitabını okuyorum. Kitaptan bir alıntı: "Bisiklet, insanın doyum merkezlerini hipnotize edici bir özelliğe sahiptir. Üzerinde tüketilen saatler ne kadar olursa olsun, hep eksik kalmışlık hissi uyandırır".

Kitap tavsiyesi için Gürsel (Yeşil Bisiklet)'e teşekkürler.

daha çok macera ve korku türü romanlar okuyorum ama en son robin sharma'nın bir kaç kitabını okumuştum,biraz felsefi kaçıyor ama çok güzeldi,ferrarisini satan bilge,koza kelebeği bilmez,ermiş-sörfçü ve patron bu yazarın tavsiye edebileceğim kitaplarıdır.

Yüksek sanat ve psikoloji ağırlıklı kitaplar okuyorum. Aynı zamanda da yazıyorum.

Arkadaşlar bazı konular daha önce açılmış olabiliyor, konu kirliliğini engellemek için konu acmadan önce, lütfen forumun arama butonunu kullanalım..
Lütfen BURADAN devam ediniz.

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri