Scudo Sports

Forumda kim, hangi müzik aletini kullanıyor?

Scudo
bendir veya benzeri ritim perküsyon bir şeyler çalabilmek isterdim, ama deniyorum deniyorum olmuyor :D

@rahmankarataş

slm bende bağlama çalıyorum biraz da gitar .perküsyon konusunda da istekliyimdir ama Murat abi gibi bende bendir i bi başaramadım çalmayı ama iyi darbuka çalarım :D:D:D:D:D

geçen seneye kadar davul çaldım (bateri) sonra istanbula taşındık bütün müzik hayatım ankarada kaldı..arkadaşlarım dostlarım v.s. de orda kaldı..bende burda yalnızlıkdan biraz olsun kurtulmak için hergün bisiklet sürdüm..sürdüm sürdüm sürdüm sonra işi ilerletmeye karar verdim..işte bisikleti bi alayım yarş marış bakıcaz çaresine..

aaa ne güzel tebrik ederim.ama malesef ben sadece dinleyenlerdenim.eee bi fark olsun hepimiz çalarsak kıymeti kalmaz.demi ama...:bayrak: :60:

• Beğen
Tepkiler: rahmankarataş
Ben acayip müzik delisiyim.
Müzik Aleti olarak ORG Çalıyorum. Kendi çapımda tabi...

Sevgiler...

ben ilk akustik gitar çalıyordum(gerçi hala çalıyorum zaman zaman)şimdi elektro gitara terfi ettim.gitar çalmak çok eğlenceli ilk başlarken çok sıkıcıydı ama insan çalmayı öğrenince çalmaktan çok zevk alıyor:D

ben malesef bir şey çalamıyorum ama eskiden çok güzel flüt çalıyordum

Gitar ve bağlama çalıyorum şimdi de kemençe çalmak istiyorum eee memleket rize kan çekiyor ama bu konuda bana yardımcı olacak bir arkadaş arıyorum eğer msn adresinizi verirseniz birkaç sorum olacak

ben keman çalıyorum ama birkaç parça (batı), elektro kemanım vardı paraya sıkışınca sattım keman hobimi, bu yüzden birkaç parça ile kaldı :) şuan MIDI klavye ile Reason'da takılıyorum.

Gitar çalıyordum, ama çok oldu çalmayalı, geçenlerde aldım elime, bayağı unutmuşum... Romans'lar, Prelude'lar, Al Di Meola'lardan, Paco De Lucia'lardan çalardım bir zamanlar :) Ama hepsinden biraz biraz hatırlıyorum. Ben gitar kursunu 7'li akorları öğrenmeden ve bare basamadan bırakmıştım. Şimdi tekrar iyice öğrenmek istiyorum. Kendi çapımda org çalıyorum. Bi tane Roland'ım var, ancak ne işe yaradığını bilmiyorum. Ritim falan yok, sadece çeşitli enstrumanların sesini veriyor. Biraz da efekt falan var, roket, helikopter, ayak sesi vb. :) Bu orgun türü ne oluyor acaba? Perküsyona da merağım var, özellikle Burhan Öcal'ın yaptığı işlere bayılıyorum, onun gibi çalmak istiyorum...

Bir de Hi-Fi hastasıyım, gerçi onda sistem kendisi çalıyor CD'den, plâktan vb... ama dinlemesi mükemmel. Var mı başka stereophile? :)

Müzisyen olmayı çok isterdim. Bu konudaki yeteneğim ise
" Kapı Zili Bile Çalamaz "
standartlarında.
Yani sadece dinlerim... Ama iyi bir dinleyiciyimdir... Ama eğer becerebilseydim Ney Üflemeyi çok isterdim...

@precipice
selam
evet gercekden zor bir enstrman
ama caldıkca insanın bırakası gelmiyor
bisiklet gibi...

@derya.k

teşekkür ederim
olaya bakış acın bir harika
selamlar

@Lütfü Çolak

selam
bende hep ud calmak isdemişimdir