bezgingezgin
Üye
- Tepki
- 13
- İsim
- Mustafa
- Başlangıç
- 2023—24
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Katlanır
Yamaha pcx tabiki fiyatını karsilayabilirsen muadili yok ama fiyatı diğerlerine göre tuzluYakında ben de motor alacağım galiba. İşe bisikletle giderken terlemekten bıktım. Kıyafet değiştirmek falan da işkence gibi geliyor. A2 ehliyet var. Özel seri ucuz bir motor alıp deneyeceğim bakalım nasıl olacak. Ucuz ve sorunsuz scooter tavsiyesi olan varsa bana yazabilir tavsiyelere açığım.
Zx6r sesi çok hoşuma gidiyor gelecekte neden olmasın diyorum sonra motor alırsam hızdan öleceğim aklıma geliyor. Kesinlikle kendimi kontrol edemem gaza gelirimEskiden ZZR600 - ZXR - ZX6R - R1 sırasıyla kullandım, sonra sakin süreyim dedim Honda Foresight maxi scooter kullandım. Müstakbel eşim "ya motosiklet ya ben" deyince evlendim
Motorsuz bisiklet ile devam
Sym bakabilirsiniz , her yönü ile mantıklı bir tercih.Yakında ben de motor alacağım galiba. İşe bisikletle giderken terlemekten bıktım. Kıyafet değiştirmek falan da işkence gibi geliyor. A2 ehliyet var. Özel seri ucuz bir motor alıp deneyeceğim bakalım nasıl olacak. Ucuz ve sorunsuz scooter tavsiyesi olan varsa bana yazabilir tavsiyelere açığım.
pişmanlık var mı hocamEskiden ZZR600 - ZXR - ZX6R - R1 sırasıyla kullandım, sonra sakin süreyim dedim Honda Foresight maxi scooter kullandım. Müstakbel eşim "ya motosiklet ya ben" deyince evlendim
Motorsuz bisiklet ile devam
Hayatta olduğum için şanslıyım. En son İst'dan Erzurum'a gider gelirdim askerken, dip gaz, kar-buz yollarda, gözümüz karaydı. Bırakmasam buralarda olmazdımpişmanlık var mı hocam![]()
Türkiye'de montajlanan çin malı scooter markalarının hiçbirini önermem. Sözde servisleri insanı hayata küstürüyor. Ruhsatta 50cc olup 100-125cc özel seri diye satılanların hepsi bu markalarda zaten. Ayrıca 50cc için zorunlu trafik sigortası yakında meclisten geçip yasalaşacak.Yakında ben de motor alacağım galiba. İşe bisikletle giderken terlemekten bıktım. Kıyafet değiştirmek falan da işkence gibi geliyor. A2 ehliyet var. Özel seri ucuz bir motor alıp deneyeceğim bakalım nasıl olacak. Ucuz ve sorunsuz scooter tavsiyesi olan varsa bana yazabilir tavsiyelere açığım.
Yamaha pcx tabiki fiyatını karsilayabilirsen muadili yok ama fiyatı diğerlerine göre tuzlu
Volkswagen Clio gibi bişi oldu bu😂 Kafam karışmış o anHonda diyecektiniz sanırım.
@Kadir Eskici Pcx iyidir. Ben de Yamaha Xcity kullanıyorum. Honda veya Yamaha Japondan şaşmayın, Kafanız rahat olur. Yıllık yağ filtre değiştirir binersiniz.