Scudo Sports

Foruma Veda

@Boran Selçuk
simdi benim bildigim 1 senedir kimseyle alakasi yok . O sebeple ne etiz ne tirnak . Hadi bizden laf edildi . Gercek hayatta hic gormemis sadece forumdan taniyan insanlarda farkli bisey demedi ...

Scudo
Bırakma bahane ya. İlgi çekmek, iftira atmak, hakaret etmek için platform arıyor. Sözünün eri olsaydı bırakıp giderdi zaten konuşmaya devam etmezdi. Bu kişinin bu kadar hakaretle bırakamadan atılması lazım. Gerçi yanlış hatırlamıyorsam daha önce de atılmıştı, gene geliyor...

Hakkımda söylediklerine gelince: bir ezik diyorsun bir sagan sanan diyorsun daha nasıl çamur atacağına karar verememişsin. Grup sürüşünde yarıştığımızı da hatırlamıyorum :) daha doğrusu şimdiye kadar hiç kimseyle yarıştığımı hatırlamıyorum.

Aktif pedaldan bozuk ürün almadım. Başka yerden aldım. .Yetkili servisi Aktif Pedal'dı. Götürdüm, incelediler, hiç kimseyle tartışmadan üst modeliyle değiştirdiler. Hala giderim, hala ilgilenirler.

Amacın çamur at izi kalsın değilse tükürdüğünü yalama, önce kendi yaşına hürmetin olsun da git.

Buzlubadem Marmara üni. Alman dili okuyan bir kardeş.
Burada yazışmalardan anlaşılıyorki hala watsapp grubunda beni konuşuyorlar.
Allah sizi bildiği gibi yapsın. AMİN.

@... İgrenc olani hala aciklamadiniz . Varsayalim acikladiniz bunuda ispatlamakla yukumlusunuz .

Sorumun cevabini alamadan gitti asusnume. Buraya bu kadar seyi yazan igrenc olanida yazardi diye dusunuyorum . Asusnume yazmak istersen sertackokten65@gmail.com nail adresinden bana ulasibilirsin . Simdiden soylim hakeret edecek olursan sabah solugu savcilikta alirim :) gonderdigin tum mailleride burada paylasacagimi kabul ederek gonder lutfen .

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
Beni engellemiş olsa da firmalara gömüşünü severek takip ediyordum. :D Zamanında benim de fakirliğime gömmüştü ismini bilmediğim (affola) değerli abimiz! Ben kendisine çekip gitmek yerine forumdaşlardan yardım istemesini ve kendini daha net ve dürüst anlatmasını tavsiye ederim. Eleştiri güzel şeydir, eksikliklerini görmeni sağlar.

Saygılar...

Ula beni de engellemiş :koptum: Malum şahıs tarafından engellenmeyen biri kaldı mı burada ? :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@... yazık be hamit abi deyim de gönlün olsun. Bukadar ne yaptık sanada sanki ihpar eder gibi bu bu, bu şurda oturur şurda çalışır böyledir şöyledir diye yazıp kendine güldürüyon inasanları.

Yani sessiz sedasız gittin biz sebebini anlamasak ta hatta anlatman için sana ulaşmaya çalışsakta sen evde kapıların arkasına saklanmıştın. Şimdi kalkmış burda mertlikten yüz yüze konuşmaktan bahsediyorsun.

Madem formu bırakacan daha önce yaptığın gibi sessizce ysuldan sıvış git işte millete adişe etmene gerek yok. Bu arda o tablolar ile reçeli ve başka ne varsa buraya meze yapman da hoş değil.

Arkadaş sana soru soruyor sen soruyla yok bu yaşta anlamadıysan diyecek sözüm yok demeler. Herkez sizin kadar sivri zekalı olmayabilor.

.

Engellenmemis biri yazabilir mi . Buzlubadem alman dili degil . Almanca isletme enformatigi okuyormus diye . Lutfen ayrica belirtin almanca isletme degil isletme enformatigi diye

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
@Leblebi
Yazık olan bir şey yok Selahattin sadece yapmış olduğunuz ayıp var,
Bir can arkadaşınıza cevaben yazmıştım, sen ne ise ama grupta Selahattin var pırlanta, İlhan var pırlanta, Sertaç ile muhabbetim olmadığından adını unutmuşum Adanalı var dedim pırlanta ama yanlış değerlendirmişim. Ayıbunuzla yaşayın. Watsapp hattını zı şengül hamamına çevirenler evlatlarından bulsun. Ben bunları hak etmedim.

Aslı ile ne yaşadığımı ben biliyorum.
Emanet beni aradı 45 dakika konuştuk ( bilmeyenler aslı bisikletin sahibidir ) benim gizli saklım yok, hep kavgalarım açıktandır,namert asla olmadım ama kimseyi kırmamak için grubu sessizce bıraktım iyikide bırakmışım, şimdi gerçek yüzleri görüyorum bilgisayar mühendisi kardeşim.

Tekrar ve3diyorum bir özür borçludur bu hakaretlerde bulunanlar, bunların hem bu dünyası var ister inanın,isterseniz inanmayın bir de öte tarafı var. Diğer taraf için haram ediyorum ama butarafıda asla unutmayacağımı açıkça beyan ediyorum, yazılarınız hepinizin önüne gelecektir.

Özürünüz bakidir Sevgili Selahattin.

@Çağdaş78
Allah razı olsun, çok günaha girdik çok :(
Tüm müslüman kardeşlerimin Kadir gecesi hayırlara vesile olsun.

İNADINA KALIYORUM.........BİTTİ.

Geri