Scudo Sports

Foruma Veda

Acılara bakıp sevdalara küsülmezmiş, gavura kızıp da oruç bozulmazmış.

Niye bilgi birikimi yüksek olanlar forumu bırakıyormuş da, niye forumda bisiklet haricinde farklı konular konuşuluyormuş da.
Bir ara ben de sayıklıyordum niye "yarışlara ilgi yok" diye. Şimdi düşünüyorum da bu da lafü güzaf imiş.
Sen bilgi paylaşımı yaptın da niye yaptın mı deniyor. Milletin heyecanı bitiyor,belki de eskisi gibi içerik üretemiyor foruma; forumdaşa, sisteme kızıyor veda ediyorum diyor.
Sen yeter ki üret. Üret denize at, balık bilmezse halik bilir hesabı forumda yeterince karşılık göremezse bile bir forumdaşın işine yarar. Sadece bu bile yeterli değil mi?

Son düzenleme:
Scudo
Bisiklet ile 2014 yilinda ilgilenmeye basladim. Google ne zaman bir soru sorsam bisikletforum çıkti karşima. Üye olmadan 2 sene takip ettim. Çok şey ögrendim. Turkiye aşağilamasi yapan bazi tipler vardı. O tarihlerde şunlara bir cevap vereyim diye uye oldum 1 mart 2016 da. O gun bugun devam ediyorum.
"Elit" Bisikletciler şunu bilsin
1.Turkiyedeki butun bisiklet kullanicilari bu forumda değil.
2. Bisiklet foruma üye olanlarin cogunlugu formu aktif olarak kullanmiyor.
3. Formu aktif olarak kullananlarin cogunlugu elit degil.
4. Formun konu secip takip etme özelligi vardir.
5. Formun kisileri engelleme ozelligi vardir.
Yani sahislari ve konulari secme hakkiniz var. Elit aradaslar bir araya gelip konu acabilir. Yada whatsap gurubu kurabilir.
Benimde sordugum sorulara actigim konulara ragbet edilmedigi oldu. Başka mecralardan aldim cevabımı.
Çok kişiyede bildigim konularda yardimci oldum. Bazilari teşekkur bile etmedi. Yaradilisin fitratinda var iyi ve kotu.
Kotuler olmazsa iyilerin kiymeti bilinmez.. Iyiki varsin @mariokaldato

Geri gelirsin. Git biraz dinlen. Ben de 4 kez gittim forumdan. Sonra tıpış tıpış geldim. Burada güzel insanlar çok. Güzel olmayanı az çok nadir yerlerden biri.

@Samet M.
BİM mi beğenmeyene gurban olayim.😄 Dechatlon dan alişveriş yapanlari avam gorenleri gordü bu gözler.
20210315_181833.jpg

Son düzenleme:
moderasyonun bana laf atılan ya da hakaret edilen, şikayet ettiğim mesajlara işlem yapmasındansa kişisel sınırlarıma saygı duyulması isteğimle dalga geçilen gönderileri beğenmesinden dolayı forumdan ben de ayrılıyorum

Son düzenleme:
moderasyonun bana laf atılan ya da hakaret edilen, şikayet ettiğim mesajlara işlem yapmasındansa kişisel sınırlarıma saygı duyulması isteğimle dalga geçilen gönderileri beğenmesinden dolayı forumdan ben de ayrılıyorum

Son düzenleme:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato

Son düzenleme:
Forum yöneticileri buraları okuyorlardır.Eleştirileri görüp eksikliklerini tamamlamalılar.🚴‍♂️
Forum yöneticileri buraları okuyorlardır.Eleştirileri görüp eksikliklerini tamamlamalılar.🚴‍♂️
Bu arada forumdan ayrılmaya tamamıyla karşıyım ama eksiklikleri ve eleştirileri dikkate almalılar

Son düzenleme:
Silinebilir

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: seko35.50

Dosyalar

• 2A7FF456-7C45-4653-BD3E-DC74DFE88ACC.jpeg
    2A7FF456-7C45-4653-BD3E-DC74DFE88ACC.jpeg
    58,7 KB · Okunma: 110
Son düzenleme:

Bu arada forumdan ayrılmaya tamamıyla karşıyım ama eksiklikleri ve eleştirileri dikkate almalılar

Yonetim birazdan gelip her zaman yaptiklari gibi bu konuyu da yoruma kapatarak sorunu cozecek.

Silinebilir

Son düzenleme:
Geri