Scudo Sports

Forum üyesi Murat B. kaza geçirmiş

Scudo
Geçmiş olsun.

Hocam geçmiş olsun.Allah hepimizi korusun.O çarpan eşşoğluna gelince, orta şeritten gidiordu derken, şeritin ortasından gidiyordu demek istemiş olabilir o cahil eşşek.

Güzel dilekleriniz için herkese teşekkür ederim.

Eve geldim. Bende ciddi bir hasar yok ama birkaç gün biraz ağrılı geçecek muhtemelen.

Kazanın oluşuna gelince, İdealtepe köprüsünün az ilerisindeyken arkadan gelen araç çarptı. Yarım metre falan havalanıp önce çarpan aracın kaputuna ardından yola düştüm. Bana çarpan araç ile hız farkımız azdı tahminen, o yüzden ucuz atlattım diye düşünüyorum.
Yazın aynı şekilde bana da araba çarptı. Bel ve boyun kısmını bir doktora göster derim. Bende de sonradan ağrılar geçti düzeldim sandım ama yüklenince bazen belimde hafif ağrı oluyor.

Geçmiş olsun

@mariokaldato

Tehlike her yerde mahalle araları da bir o kadar tehlikeli. Sokaklardan kontrolsüzce çıkan arabalı öküzler..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
geçmiş olsun kardeşimize.... tahminim araç kullanıcısı telefonu ile haşır neşirdi... sonucta önünde giden hareketli birini görmemek için ciddi anlamda göz sağlığının bozuk olması lazım

• Beğen
Tepkiler: ZX_Ride
geçmiş olsun kardeşimize.... tahminim araç kullanıcısı telefonu ile haşır neşirdi... sonucta önünde giden hareketli birini görmemek için ciddi anlamda göz sağlığının bozuk olması lazım
60 yaş üzeri de olabilir. Bana çarpan 65 yaşlarında bir amcaydı. Bir yaştan sonra reflexler de zayıflıyor.

• Beğen
Tepkiler: ZX_Ride
@Murat B. Çok geçmiş olsun kardeşim....

@Mad Buddha birgün hastanın birini muayaneye hazırladık sonra bir konu hakkında hocamıza danışmak icap etti ..neyse anlatıyoruz hocam hasta şöyle böyle vs 62 yaşında yaşlı bir amca dedim o zaman daha çömeziz tabi hocadan bir fırça yedim 62 yaş genç dedi yaşlı falan değil vs vs.... gerçi türkiyede bana göre 60 yaş üzeri yaşlı kategorisine girebilir ( forumdaki aktif sporcu bisiklet süren abilerimi tenzih ederim tabiki)

@Murat B. abi çok geçmiş olsun. sağlığının iyi olmasına çok sevindim. Allah beterinden korusun. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsın.

Çok geçmiş olsun @Muratumarım en kısa zamanda toparlanırsınız.
Malum kıştayız, kazanın nasıl geleceği hiç belli olmuyor. Bu yüzden kask, eldiven, aydınlatma, reflektör bunlar çok daha önemli oluyor bu olaydan da bağımsız.

Umarım fotoğrafları çeken kişiler de size en kısa zamanda ulaşırlar. Acil şifalar.

Az önce bir konu üzerinde kafa yorarken bunun iyisini Murat bilir diyerek ona sormaya niyetlenirken başlığı görmem şok etkisi yaptı. Büyük geçmiş olsun. Umarım en ufak hasarla atlatmıştır bu üzücü olayı.

GEÇMİŞ OLSUN ALLAH DAHA BETERİNDEN SAKLASIN.KAZASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM.

Çok geçmiş olsun , Allah beterinden saklasın , şükür ki "çok ciddi" sonuçlanmamış diyebiliyorum üzülerek. Memlekette herşeyin çivisi çıkık ne yazık ki. Bu olay Hollanda 'da olsa görürdüm o sürücünün moraran yüz şekillerini. Başını mahkemeden kurtaramazdı .

Aman hocam çok geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın.

Bir araç sahibinin diğerine saygısının olmadığı bir metropolde yaşıyoruz. Araçlardan çekincemize sabahın köründe çıkıyoruz. Yine de sabahın o saatinde gelip seni buluyorlar...
Son günlerde sürekli kaza haberi duyuyorum. Bisikletten soğudum resmen.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
cok gecmıs olsun Allah acıl sıfalar versın

Geri