Scudo Sports

Forum Kesintisi Hakkında Bilgilendirme

Site tekrar faaliyete geçmişken geçmiş arşivlerin yedeğini almanızı tavsiye ederim. Bir daha beklenmedik bir kapatma durumu olursa en azından arşiv korunmuş olur.

Onun dışında hayırlı olsun.

Scudo
Yeni ve daha güçlü bir server'a geçildi. Teknik işlerde yeni bir ekip görev alıyor. Öneriniz için teşekkür ediyoruz...

Neydi o ya, günlerce bekledik, her sabah her akşam tıkladık tıkladık tıkladık.. Hep aynı mesaj: "page not loaded"... Nihayet kavuştuk, bi daha ayrılmamak dileğiyle :)

Öncelikle hastalık sahibine acil şifalar diliyorum. Forumumuza kavuştuğumuz içinde ilgililere teşekkür ediyorum. Fakat böyle dönemlerde iletişim çok önemli. Özellikle X gibi sosyal platformlarda forum aktif bir şekilde temsil edilmeli diye düşünüyorum.

Öncelikle hastalık sahibine acil şifalar diliyorum. Forumumuza kavuştuğumuz içinde ilgililere teşekkür ediyorum. Fakat böyle dönemlerde iletişim çok önemli. Özellikle X gibi sosyal platformlarda forum aktif bir şekilde temsil edilmeli diye düşünüyorum.
Bende o gibi sosyal ağlarda temsil edilirse forumu takip edenlerin çok azalacağını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: yonuzzade
Bende o gibi sosyal ağlarda temsil edilirse forumu takip edenlerin çok azalacağını düşünüyorum.
Haklılık payınız var nispeten ama bilemedim. Forum hareketliliğini artırabilme potansiyeli de var bence.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Net uzantisindan devam edeceğiz diye net uzantılı aynı isimde forum açıldı. O site neyin nesidir?
ben sizin mesajınız ile gördüm o siteyi. iki sitede de olmak en iyisi bence. iki forumun birden sorun yaşaması veya aynı anda kapanması mümkün olmadığı için topluluğu korumanın iyi bir yolu. Kahve forumları da bu şekilde aynı insanlar iki forumda da benzer şeyler konuşuyorlar.

Ben kim hasta anlamadım ama geçmiş olsun

Hayırlı olsun tekrardan emeği geçenlere teşekkürler.

Ben kim hasta anlamadım ama geçmiş olsun
Forumun sahibi başka biri, yöneticileri başkalarıymış benim anladığım kadarıyla. Ben de bu dönemde anlamış oldum bunu, forumu cazcı'nın zannediyordum :) Rahatsızlığı olan kişi de forumun sahibi olan kişiymiş.

Forumun sahibi başka biri, yöneticileri başkalarıymış benim anladığım kadarıyla. Ben de bu dönemde anlamış oldum bunu, forumu cazcı'nın zannediyordum :) Rahatsızlığı olan kişi de forumun sahibi olan kişiymiş.
Aramızda iki yıl var ama ben bile onu çözeli yıllar oldu. Şaka maka neredeyse 10 yıldır buradayım be! 😵‍💫

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Her gün girdiğim siteye girememek üzmüştü. Tekrar hoş geldiniz.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
ben ümidi kesmiştim forumdan, bir sevindim facebook gönderisini görünce yoksa hiç bakmıyordum artık ancak sitem etmeden geçemeyeceğim keşke insanları haberdar etseydiniz.

Aramızda iki yıl var ama ben bile onu çözeli yıllar oldu. Şaka maka neredeyse 10 yıldır buradayım be! 😵‍💫
Ben 18 yıldır üyeyiim, forumun sahibi kim bilmiyordum tabi ama adminlerin olmaz zaten genelde sağolsun Umur söylemese haberim olmayacaktı, hoş benlik bir durumda yok da konuya fransız kalmayayım dedim :D

Hastalığı olan arkadaşa şifa dilerim. Foruma tıklayıp açılmadığını görünce üzülmüştüm tekrar açılması güzel oldu.

Şükür kavuşturana. Forumun eksikliğini hissettik hergün açıldı mı diye kontrol ettim. Kimin hastası varsa acil şifalar dilerim. 💐

Geri