Scudo Sports

Forum için öneriler

Scudo
@MersiLee

logoda bir yanlışlık var bisiket yazıyor.Düzeltilmiş hali aşağıdaki linkte.

@sinto

Logo artık bisikletforumun olduğu için sen değil benim bile izin almadan kullanmam uygun olmaz.Yani ricanı forum yöneticilerine iletmelisin.

@kaçakyayın

Teşekkürler kaçakyayın arkadaşım. Senin de imzan güzelmiş ama sonzuza yerine sonsuza, çevirilen yerine çevrilen yazarsan türkçeye daha uygun olmaz mı?

@elise111s

logo düzeltildi.ellerinize sağlık.

:) @kılıçreis

Logoyu beğenen herkese ve beğenip kabul ettiğiniz için siz tüm site çalışanlarına çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ve mahçup ettiniz.

Yeni logomuz çok güzel olmuş
Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Tebrik ederim. Düşünce ve pratikliğin, olağandışı birleşimi..

@skull_mrt

Arkadaşlar merhaba t-shirt'e baskı sorun değil.Yani en azından Eskişehirli bisikletseverler için :)

Ben Eskişehirde bir reklamcıda tasarımcıyım ve çalıştığım işyerinde tişörte, şapkaya vs... baskı yapılabiliyor. Baskı yapmak isteyenler gelebilirler.Bana özelden mesaj atsınlar.İşyerinin adını vereyim.Buraya yazmayayım reklam olur.

foruma o kadar girip çıkıyorum ki bu başlığı görünce farkettim değiştiğini :D:D

ellerine sağlık çok sade ve çok güzel bir çalışma ile sonunda forumun eksik olan açığı kapanmış oldu (bana göre)

ellerine sağlık süper olmuş süper süper +++REP

Bende Sİzİ Kutlarim. GerÇekten GÜzel Tasarim.Üretİcİler GÖrse Mutlaka İlgİlenİrler.arabalar İÇİn BÖyle BİŞey Olsaydi Kesİn KaÇirmazlardi.nede Olsa Bİsİklet Üvey Evlat.
Tekrar Kutlarim.

• Beğen
Tepkiler: Onur Kula
@Baphomet

Aslında onun da düzeltilmiş halini yolladım ama zannedersem gerek duyulmadı çünkü farkedilmesi zor ve ancak çok dikkatli ve hata aramak isteyen biri onu farkedebilir.

harbici güsell olmuş bizimle paylaştığın için teşekkür ediorm

tamm halil abi düzeldi ama 1,2 gün önce yapamıyordum saygılar

Geri