Scudo Sports

Forum için öneriler

@kılıçreis

Merhabalar
Benim aklıma şöyle bir fikir geldii. Eski , 'Aramıza yeni katılan arkadaşlar,burada tanışalım' topiğini olduğu gibi bırakıp , yeni bir topic açsak. Ama bu topiğe üyelerimiz sadece bir kere giriş yapabilse . (teknolojinin buna fırsat verip vermediğini tam bilemiyorum.)
Burdaki topic ''Forumumuz da aktif olan üyelerimiz ve yeni katılan üyelerimiz ,'' olarak olabilir. Burdaki amaç hem aktif üyelerimizi ,ortaya çıkarmak ve sayımızın çokluğunu ortaya koymak için olabilir. Buraya açık ad ve şehrimizi de yazabiliriz.
Bu bir fikirdir.
Hepinize neşeli, mutlu, bol pedallı günler dilerim.
Hoşçakalın.

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
Scudo
gerçekten çok önemli bir yere değindin. forumda bazı konularında altında aşırı kalabalıklık var..

@nisan baklası

yanı aktif üye ve üyeleri farklı başlıklar altında toplayıp yeni arkadaşları daha rahat tanıma imkanı olması için ayırıyoruz...

merhabalar bugün klasik bisikletforum gezintimi yaparken dikkat ettim de

kimse gezi tur için açtığı başlığa İL-İLÇE yazma gereksinimi duymuyor...

0X-0X-2006 cumartesi & pazar gezisi....

tmm güzel resimler ve paylaşım için teşekkürler ama neresi olduğu hakkında ufak bir bilgi bile olsa çok seviniriz...

konu başlığı kısmına ŞEHİR ismi belirtilmesi önerim hakkında fikirlerinizi öğrenmek istiyorum

Ercan BAYRAM
ANTALYA

Forum istanbul kaynaklı olduğu için ve şehiriçi denince akla istanbul geliyor. Tabiki antalyada oturan ve orda gezı yapan biri içinde antalya şehiriçi gezi :)

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Ender abi kastım sana değil tabiki...
ama isterim ki herkes İL - (İLÇE gerekli ise)
yazsa biraz toparlı görünse...

amacım istanbul gezisidir sanırım diyerek girdiğim yerden konya ve benzeri diğer illerden çıkıyorum :)

allahtan konu başlıklarını açanları az buçuk ismen öğrendik
hangi il kestirebiliyoruzzz
ama sadece tekil düşünmemek lazım diye düşünüyorum!!!

bir öneri de "konu taşıyıcı"lara!madem bu formun "yönetilmesi",hataların düzeltilmesi gerekiyor,formu hiyerarşik bir yapıya büründürmeye pek gerek yok derim...bir arkadaş gezi yapmış ve fotoğraflarını yayınlamış..patadanak diye o paylaşılan şeylerin altına "konu tarafımdan taşınmıştır" demenin manası yok!gayet kaba durmakta o ima o resimlerin altında..ve öneri...bunun makul yolları vardır.mesajla konunun taşınması için konu sahibinden ricada bulunulabilir ve "konu taşınmıştır notuna hiç ama hiç gerek olmayabilir...bu durum forum hakkındaki düşünceleri zedeleyebilir..ve tıpkı "teşekkür" butonu gibi,böyle yapanları yuhalayabilmek için bir "yuh" butonu istemeye de lüzum kalmaz...saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
@mr.hyde

Taşınan konuların altına not bırakılmasının sebebi kimin yaptığının belli olması içindir, onun dışında mesaj sahibini kötülemek, küçük düşürmek gibi amacı yoktur.
Üyelerimizin, mesaj yazdıktan sonra belli bir süre içerisinde kendi mesajını editleme olanağı vardır, süre bitiminden sonra böyle bir imkanı bulunmamaktadır.
Mesajlarını beğenmediğiniz kişiler için " yuh " butonu istemenize gerek yok, puanlama butonunu kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
@mr.hyde

"Konu tarafımdan taşınmıştır" notunun altındaki açıklamayı lütfen okuyunuz.

pardon...hiyerarşinize bulaştım..bi de siteden banlayın tam olsun!!

@mr.hyde
siz düşüncenizi söylediniz, acıklaması yapıldı...
forum kurallarına uyduğunuz sürece, neden banlanasınız..

düşüncemi söyledim,öneride bulundum ve puanım -11 e düştü,kızardım...puanım önemli değil,bunun yapılması önemli...tepkim ona...(puanım,öneride bulunduktan sonra düşürüldü..yani öneri için cezalandırıldım!)

Şahsen ben puanlamadım, ama sizinde yukarıda belirttiğiniz gibi, gerek yönetici gerek üyelerimizden biri, yazdıklarınızı beğenmedi ve negatif puanlama yaptı. Bu demokratik değilmi sizce ?

• Beğen
Tepkiler: Anıl(shopar)
yeni tanışma bölümü çok güzel olmuş emeği olan herkezin ellerine sağlık

bilgisayardamı var yoksa ağgamı bir proplem var bu gün yazdığım yanıtların sadece biri gitmişş

forumda hızlı mesajla ilgili bir problem var..lütfen çözene kadar mesajlarınızı gelişmiş modda gönderiniz.

saolasın şimdi bir sorun yok

@behcetatinc

elbetteki demokratik..ama demokratik olan "ceza" yı ya da "ödül"ü içinde barındıran değildir..öte yandan ben de daha demokratik bir forum içeriği olması için böyle bir öneride bulunmaktayım...

• Beğen
Tepkiler: Erkut Yiğit
Geri