Scudo Sports

Forum için öneriler

Trial: Belirli bir parkurda yapilan ve ayak koyuldugunda puan kirilan denge agirlikli engel asma yarisidir...
Fakat bisiklette yaristan cok insanlarin kendi limitlerini zorlamasina dayali...

Trail:
Parkur demektir...
Yabanci sitelerde Favori parkurunuz icin ''Favorite Trail?'' yazilir gormussunuzdur...

Ayrica Trials da dememeliyiz...
Trials; trial yarismanin yada aktivitenin gectigi parkura deniyor...

(O kendini biliyor guzel olmus Halil:p)

• Beğen
Tepkiler: Uğur Taşdemir
Scudo
yaw ne diycez biz :D doğru sözcük trial o zaman öyle mi?bence yabancı bi bisiklet forumundan direk bakıp koyalım çinlilder gibi copy paste yapalım :D

• Beğen
Tepkiler: Alican
@fiestahmet

Merak etme, ben o yabanci sitelerdede uyeyim;)
Trial=Trayl (okunusu) budur;)

bence çok güzel ve forumumuzun ihtiyacı olan bi bölüm olucak,elimden geleni yaparım.

Avatar seçiminde "gözat" seçeneği varken , "bisiklet fotoğrafları" kısmında neden bu yok da başka bir siteye girip oradan fotoğraf için uğraşıyoruz?

Çünkü bir avatar için 19,5 kb maksimum sınır konulmuştur.
Ancak bir bisiklet resmi en kötü şartlarda 200-250 KB kadar yer kaplayacaktır. Bu da sitenin kapladığı yeri artıracak, ek maliyet olarak karşımıza çıkacaktır.

yanıtı bekliiyoodum,konu gitmiş....aynımesajdaa birdençok kişiye alınıt yaparak cevap vermek için ne yapmalıyıs?

• Beğen
Tepkiler: hulyaars
Ben önce ilk olarak alıntı yapacağım kişinin yazısının altındaki "cevap" butonuna basıyorum. Karşıma gelen penceredeki yazıyı kopyaladıktan sonra ikinci alıntı yapacağım mesajın üstüne yapıştırıyorum. Daha kolay bir yöntemi varsa bilmiyorum...

• Beğen
Tepkiler: jerry_f
biras önce "platon'lu kartal" açtı bu konuyuu..ben de siizn verdiginiz yanıtı werdim...ama daha kolay bi yanıtı olduugnu düşündüm:)bekliyodum ki, konu gitmiş:) anlam verebildim mi?hayır:) bu arada teşekkürler:)

Forumun "çoklu alıntı" gibi bir özelliği yoksa kopyala yapıştırdan başka çözüm yok heralde...

Bunu bende merak ediyorum .. Kısayaolu varmı?

Kısayolu yok arkadaşlar. Kopyala yapıştır yöntemi en basiti. Cevap vereceğiniz mesajların cevap butonuna sağ tıklayıp yeni pencerede / sekmede aç diyerek işiniz biraz daha kolaylaşabilir...

Alıntı aslında çok genel bir özellik. Şöyle bir örnek verelim...

@www.google.com.tr

Yalan alıntılar yapabilirsiniz, sakat bir durum :)

• Beğen
Tepkiler: Murat EVGİN
http://img411.imageshack.us/img411/4282/00000000002rn4.jpg
http://img411.imageshack.us/img411/4624/00000000001pk6.jpg
http://img411.imageshack.us/img411/8952/00000000003mt2.jpg

@eYa

Önce Kopyala Yapıştır
Sonra QUOTE
sonra ilk QUOTE nin yanına @Kullanıcı ismi

Bana yardımı dokundu şahsen.Çoklu alıntı yapamıyodum; bir denememdede 2. konuşmayı ben yazmış gibi oldu uğraşmak istemedim.Çoklu alıntı butonunu ben bilmiyorum diye düşündüm..Konuyu açan arkadaşım ayrıca teşekkür ederim ;)

Beyler, Bayanlar,
Sitenin üst kısmındaki gif reklam zımbırtılarını nasıl engelliyorsunuz..Böyle bir konuyu açıyorum, çünkü zannetmiyorum ki bunca adam çeksin her sayfa açılışında bunların yüklemesini..Vardır muhakkak engelleyen birileri..Ben Opera'da resimleri gösterme diyorum ama buna işlemedi..
AdBlocker tarzı programlar iş görür mü?

Teşekkürler..

Mr. Biggs merhaba
Reklam gelirleri forumumuzun ayakta kalmasını sağlayan yegane kaynaklardır. Bu nedenle onları engellemek, engelleyici bir yol göstermek, bize bu hizmet karşılığında bedel ödeyen firmaların hakkına tecavüz olacak aynı zamanda da iş ahlakına aykırı olacaktır.
Bu nedenle konuyu kilitliyorum.
Unutmayın, ertesi sabah kalktığınızda forumun yayında olmasını istiyor isek bi kaç "banner"a katlanmak durumundayız :).

valla bilsem söylerdim ama ne yazıyorsun dersen konuyu yanlış yerde açmışsın.

Geri