Scudo Sports

Forum hakkındaki şikayetleri çözelim

Zamanında bir tartışma yüzünden forumdan banlanmıştım (Bu arada küfür hakaret filan yok). baya bi banlı kaldım sonra bu hesabı açtım. Acaba eski hesabımla bu hesap birleştirilebilir mi?

Scudo
IMG_20250828_110538.jpg
Forumda paylaşılan linklerin, Twitter ve Instagram paylaşımlarının %90'ı bu şekilde görünüyor. Bazen sayfayı yenilemek işe yarasa da çoğunlukla fayda etmiyor. (Telefonda Chrome tarayıcı kullanıyorum.)

Şimdi baktım ki konum olarak 'İstanbul' görünüyor hesabımda sadece, hemen gideyim 'Eskişehir/İstanbul' yapayım istedim, yalnız değiştirmediğim ellemediğim bi kısım yüzünden yapamıyorum. Daha sonra tekrar girip hiç bişey değiştirmeden 'kaydet'e bastığımda yine aynı hatayı veriyor.

Meslek kısmına ne girersen gir hata veriyor.

1759995964407.png

Şimdi baktım ki konum olarak 'İstanbul' görünüyor hesabımda sadece, hemen gideyim 'Eskişehir/İstanbul' yapayım istedim, yalnız değiştirmediğim ellemediğim bi kısım yüzünden yapamıyorum. Daha sonra tekrar girip hiç bişey değiştirmeden 'kaydet'e bastığımda yine aynı hatayı veriyor.

330727 dosyayı görüntüle
Meslek kısmına kayıt olurken sınır olup ratsgele bir şey yazmıştım sırf bu yüzden

Abi yok, formatında bi sıkıntı var zira ne akla hizmetse şimdi sayı olarak giriş yapayım bakayım ne olacak diye denedim, sonuç; artık mesleğim '1'

Umur bro,
Google hesaplamaya ''the answer to life the universe and everything'' diye yazarsa ''hayatın, evrenin, herşeyin cevabı'' nı bulabilirsin. :ssrtcbya: (Hayatın anlamı ''42'')

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: Umur Bora ve five
selamlar. bahsi geçmiş olabilir ama naçizane bir isteğim olacaktı, mümkünse emojiler arasına beğenmedim butonu ekleme fikrini değerlendirmeye alabilir miyiz? :)

selamlar. bahsi geçmiş olabilir ama naçizane bir isteğim olacaktı, mümkünse emojiler arasına beğenmedim butonu ekleme fikrini değerlendirmeye alabilir miyiz? :)
Bunun yerine şikayet sistemini kullanmak daha iyi değil mi? Daha zahmetli ama doğru kullandığınızda daha etkili bir yöntem.

Abi yok, formatında bi sıkıntı var zira ne akla hizmetse şimdi sayı olarak giriş yapayım bakayım ne olacak diye denedim, sonuç; artık mesleğim '1' :)

330730 dosyayı görüntüle

01001101 01100001 01101011 01101001 01101110 01100101 00100000
01001101 11000011 10111100 01101000 01100101 01101110 01100100 01101001 01110011 01101001

Hocam bunu yaz, bu da C veya python da sizin meleğinizi ifade ediyor :)

Biraz kurcaladım olay tamamen boşluk karakteri yüzünden oluyor. Boşluk bıraktığınız hiçbir şeyi kabul etmezken boşluk bırakmadığınız her şeyi kabul ediyor. Hatta küfürleri bile :harika::komik:

• Hahaha
Tepkiler: RmzBurak
Bu olmadı, yine aynı uyarıyı veriyor.

Biraz kurcaladım olay tamamen boşluk karakteri yüzünden oluyor. Boşluk bıraktığınız hiçbir şeyi kabul etmezken boşluk bırakmadığınız her şeyi kabul ediyor. Hatta küfürleri bile :harika::komik:
Bu da olmadı, şimdi de mesleğim '10' oldu :(

Ben denedim oldu, boşluk tuşunu kullanmayın her şey oluyor ama cidden her şey az önce 3 tane küfür yazdım kabul etti ama boşluk tuşuna basmadan
Yani makine mühendisi değil makinamühendisi yazarsanız kabul eder

Türkçe karakter ve boşluk kabul etmiyor
Bende
KelMühendis kabul etmedi
KelMuhendis kabul etti.
Ben denedim oldu, boşluk tuşunu kullanmayın her şey oluyor ama cidden her şey az önce 3 tane küfür yazdım kabul etti ama boşluk tuşuna basmadan
Yani makine mühendisi değil makinamühendisi yazarsanız kabul eder
ü harfini yine kabul etmeyecek.

@Umur Bora evet daha etkili ama ben şeyi kastettim, siz bir ürün atıyorsunuz ve almalıyım diye soruyorsunuz. bu tip mesajlara çözüm mesajı atamasakta bence onu almamalısın anlamında beğenmedim butonu kullanmak daha iyi gibi.

• Beğen
Tepkiler: Victor Osimhen
@Umur Bora evet daha etkili ama ben şeyi kastettim, siz bir ürün atıyorsunuz ve almalıyım diye soruyorsunuz. bu tip mesajlara çözüm mesajı atamasakta bence onu almamalısın anlamında beğenmedim butonu kullanmak daha iyi gibi.
Ovv, sizin talebiniz çok spesifik ve belli başlı konular için uygulanabilecek bir çözüm sadece. Şöyle bir beyin fırtınası yapıyorum örneğin; forum tarafından çok sevilen sayılan bir üye olarak bir konuyla ilgili forumdan görüş almak istediniz, 500 'beğendim' 10 'beğenmedim' tepkisi aldınız. Ancak zırtapozun biri geldi sizin mesaja 'saçma sapan sorular sorma ya senin şahsi mentorun mu var lan burda' gibi bi cevap yazdı. Şimdi bu arkadaşa da muhtemelen 10 'beğendim' 500 'beğenmedim' tepkisi gelecektir. Toplamda her ikinizin de 510 tepkisi olmuş oldu ve profilinizde mesaj sayınızla birlikte bulunan tepki sayınız eşit miktarda artmış oldu. Açıkçası ben tanımadığım üyelerin yazdığı mesajlara karşı aldığı tepki sayısına göre tavır takınıyorum çoğu zaman, bu durumda üyelerin değerini gösteren sistemin önemli göstergelerden biri çökmüş oluyor.

Hatta şimdi düşününce sizin aldığınız tepki sayısı da yine 10 'beğendim', 500 'beğenmedim' şeklinde de olabilir. Yani dalyapraklarla adam gibi adamların aldığı tepkileri benzerleştirerek tepki sistemini işlevsizleştirmek söz konusu olabilir.

• Muhteşem
Tepkiler: Can Çelik
Ovv, sizin talebiniz çok spesifik ve belli başlı konular için uygulanabilecek bir çözüm sadece. Şöyle bir beyin fırtınası yapıyorum örneğin; forum tarafından çok sevilen sayılan bir üye olarak bir konuyla ilgili forumdan görüş almak istediniz, 500 'beğendim' 10 'beğenmedim' tepkisi aldınız. Ancak zırtapozun biri geldi sizin mesaja 'saçma sapan sorular sorma ya senin şahsi mentorun mu var lan burda' gibi bi cevap yazdı. Şimdi bu arkadaşa da muhtemelen 10 'beğendim' 500 'beğenmedim' tepkisi gelecektir. Toplamda her ikinizin de 510 tepkisi olmuş oldu ve profilinizde mesaj sayınızla birlikte bulunan tepki sayınız eşit miktarda artmış oldu. Açıkçası ben tanımadığım üyelerin yazdığı mesajlara karşı aldığı tepki sayısına göre tavır takınıyorum çoğu zaman, bu durumda üyelerin değerini gösteren sistemin önemli göstergelerden biri çökmüş oluyor.

Hatta şimdi düşününce sizin aldığınız tepki sayısı da yine 10 'beğendim', 500 'beğenmedim' şeklinde de olabilir. Yani dalyapraklarla adam gibi adamların aldığı tepkileri benzerleştirerek tepki sistemini işlevsizleştirmek söz konusu olabilir.
Şahsen ben mesela forumda aşırı boş sorular soruyorum. Çünkü bilmiyorum. Beğeni sayım bundan çok düşük. Umrumda mı değil aslında. Begenilmeme sebebim soru sormam, soru sormadığım vakitlerde sohbetlere dahil oluyorum çok like gelmiyor. Açıkçası boş da yapıyorum yalan yok

Eğer derdim like almak olsaydı Günün Fotoğrafı başlığına her gün fotoğraf atarım. Bir gün attım gelen like sayısı 15 den fazlaydı. Derdim bu olsaydı sürekli atardım.

Tabi dediğiniz genele vurunca size fikir verebilir bir şey diyemem ona.
Bakın 19 like almış mesela bu derdi like olan her her gün fotoğraf atar

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Arama fonksiyonu uzun zamandır düzgün çalışmıyor. Üç harfli kelimeleri aramakta zorluk yaşıyor, örneğin MTB veya tur. Çok defa dile getirildi ancak gözle görülür bir iyileşme olmadı. Sonra da aradığını bulamayıp başlık açanların başlığı kapatılıyor.

Forum veritabanından rasgele gönderi siliniyor. 2 aydır var bu durum. Örnek olarak, 3-4 gün önce @Hellheimr rumuzlu arkadaşa yazdığım cevap mesajı ve onun bana yazdığı mesaj google'da site içi arama yapınca bile gözükmüyor mesela. (Silinmesine rağmen üyelik bilgilerindeki mesaj sayısı azalmıyor, bu da ilginç). Bunun gibi bir sürü mesaj silindi başkalarından da. Bir kuralı ihlal ettiğinden dolayı moderasyon sebepli silinme değil. Sunucuyla alakalı bir durum var.

320132 dosyayı görüntüle

An itibarı ile bu sorun çözülmüştür. Tekrar kontrol edebilirsiniz.

330727 dosyayı görüntüle

Aslında burayı kullanarak bah*s, k*mar sitesinin linklerini ekleyenleri engelliyorduk ama farkında olmadan böyle bir hataya neden olmuş. İlgili hata çözülüp haber verilecektir.

Geri