Helvetica
Aktif Üye
- Tepki
- 180
- İsim
- Deniz
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti

Meslek kısmına kayıt olurken sınır olup ratsgele bir şey yazmıştım sırf bu yüzdenŞimdi baktım ki konum olarak 'İstanbul' görünüyor hesabımda sadece, hemen gideyim 'Eskişehir/İstanbul' yapayım istedim, yalnız değiştirmediğim ellemediğim bi kısım yüzünden yapamıyorum. Daha sonra tekrar girip hiç bişey değiştirmeden 'kaydet'e bastığımda yine aynı hatayı veriyor.
Meslek kısmına ne girersen gir hata veriyor.
330727 dosyayı görüntüle
Makine değil de Makina olarak denesek?Meslek kısmına ne girersen gir hata veriyor.
Abi yok, formatında bi sıkıntı var zira ne akla hizmetse şimdi sayı olarak giriş yapayım bakayım ne olacak diye denedim, sonuç; artık mesleğim '1'
Üstad, yeni kariyerinde başarılar dilerim.Abi yok, formatında bi sıkıntı var zira ne akla hizmetse şimdi sayı olarak giriş yapayım bakayım ne olacak diye denedim, sonuç; artık mesleğim '1'
330730 dosyayı görüntüle
Bunun yerine şikayet sistemini kullanmak daha iyi değil mi? Daha zahmetli ama doğru kullandığınızda daha etkili bir yöntem.selamlar. bahsi geçmiş olabilir ama naçizane bir isteğim olacaktı, mümkünse emojiler arasına beğenmedim butonu ekleme fikrini değerlendirmeye alabilir miyiz?![]()
Abi yok, formatında bi sıkıntı var zira ne akla hizmetse şimdi sayı olarak giriş yapayım bakayım ne olacak diye denedim, sonuç; artık mesleğim '1'
330730 dosyayı görüntüle
01001101 01100001 01101011 01101001 01101110 01100101 00100000
01001101 11000011 10111100 01101000 01100101 01101110 01100100 01101001 01110011 01101001
Biraz kurcaladım olay tamamen boşluk karakteri yüzünden oluyor. Boşluk bıraktığınız hiçbir şeyi kabul etmezken boşluk bırakmadığınız her şeyi kabul ediyor. Hatta küfürleri bileHocam bunu yaz, bu da C veya python da sizin meleğinizi ifade ediyor![]()
Bu olmadı, yine aynı uyarıyı veriyor.Hocam bunu yaz, bu da C veya python da sizin meleğinizi ifade ediyor![]()
Bu da olmadı, şimdi de mesleğim '10' olduBiraz kurcaladım olay tamamen boşluk karakteri yüzünden oluyor. Boşluk bıraktığınız hiçbir şeyi kabul etmezken boşluk bırakmadığınız her şeyi kabul ediyor. Hatta küfürleri bile![]()
Ben denedim oldu, boşluk tuşunu kullanmayın her şey oluyor ama cidden her şey az önce 3 tane küfür yazdım kabul etti ama boşluk tuşuna basmadanBu olmadı, yine aynı uyarıyı veriyor.
Bu da olmadı, şimdi de mesleğim '10' oldu![]()
Bu olmadı, yine aynı uyarıyı veriyor.
Bu da olmadı, şimdi de mesleğim '10' oldu![]()
ü harfini yine kabul etmeyecek.Ben denedim oldu, boşluk tuşunu kullanmayın her şey oluyor ama cidden her şey az önce 3 tane küfür yazdım kabul etti ama boşluk tuşuna basmadan
Yani makine mühendisi değil makinamühendisi yazarsanız kabul eder
Evet evet öyle şimdi ben de denedimTürkçe karakter ve boşluk kabul etmiyor
Bende
KelMühendis kabul etmedi
KelMuhendis kabul etti.
ü harfini yine kabul etmeyecek.
Ovv, sizin talebiniz çok spesifik ve belli başlı konular için uygulanabilecek bir çözüm sadece. Şöyle bir beyin fırtınası yapıyorum örneğin; forum tarafından çok sevilen sayılan bir üye olarak bir konuyla ilgili forumdan görüş almak istediniz, 500 'beğendim' 10 'beğenmedim' tepkisi aldınız. Ancak zırtapozun biri geldi sizin mesaja 'saçma sapan sorular sorma ya senin şahsi mentorun mu var lan burda' gibi bi cevap yazdı. Şimdi bu arkadaşa da muhtemelen 10 'beğendim' 500 'beğenmedim' tepkisi gelecektir. Toplamda her ikinizin de 510 tepkisi olmuş oldu ve profilinizde mesaj sayınızla birlikte bulunan tepki sayınız eşit miktarda artmış oldu. Açıkçası ben tanımadığım üyelerin yazdığı mesajlara karşı aldığı tepki sayısına göre tavır takınıyorum çoğu zaman, bu durumda üyelerin değerini gösteren sistemin önemli göstergelerden biri çökmüş oluyor.@Umur Bora evet daha etkili ama ben şeyi kastettim, siz bir ürün atıyorsunuz ve almalıyım diye soruyorsunuz. bu tip mesajlara çözüm mesajı atamasakta bence onu almamalısın anlamında beğenmedim butonu kullanmak daha iyi gibi.
Şahsen ben mesela forumda aşırı boş sorular soruyorum. Çünkü bilmiyorum. Beğeni sayım bundan çok düşük. Umrumda mı değil aslında. Begenilmeme sebebim soru sormam, soru sormadığım vakitlerde sohbetlere dahil oluyorum çok like gelmiyor. Açıkçası boş da yapıyorum yalan yokOvv, sizin talebiniz çok spesifik ve belli başlı konular için uygulanabilecek bir çözüm sadece. Şöyle bir beyin fırtınası yapıyorum örneğin; forum tarafından çok sevilen sayılan bir üye olarak bir konuyla ilgili forumdan görüş almak istediniz, 500 'beğendim' 10 'beğenmedim' tepkisi aldınız. Ancak zırtapozun biri geldi sizin mesaja 'saçma sapan sorular sorma ya senin şahsi mentorun mu var lan burda' gibi bi cevap yazdı. Şimdi bu arkadaşa da muhtemelen 10 'beğendim' 500 'beğenmedim' tepkisi gelecektir. Toplamda her ikinizin de 510 tepkisi olmuş oldu ve profilinizde mesaj sayınızla birlikte bulunan tepki sayınız eşit miktarda artmış oldu. Açıkçası ben tanımadığım üyelerin yazdığı mesajlara karşı aldığı tepki sayısına göre tavır takınıyorum çoğu zaman, bu durumda üyelerin değerini gösteren sistemin önemli göstergelerden biri çökmüş oluyor.
Hatta şimdi düşününce sizin aldığınız tepki sayısı da yine 10 'beğendim', 500 'beğenmedim' şeklinde de olabilir. Yani dalyapraklarla adam gibi adamların aldığı tepkileri benzerleştirerek tepki sistemini işlevsizleştirmek söz konusu olabilir.
Bakın 19 like almış mesela bu derdi like olan her her gün fotoğraf atar
Arama fonksiyonu uzun zamandır düzgün çalışmıyor. Üç harfli kelimeleri aramakta zorluk yaşıyor, örneğin MTB veya tur. Çok defa dile getirildi ancak gözle görülür bir iyileşme olmadı. Sonra da aradığını bulamayıp başlık açanların başlığı kapatılıyor.
Forum veritabanından rasgele gönderi siliniyor. 2 aydır var bu durum. Örnek olarak, 3-4 gün önce @Hellheimr rumuzlu arkadaşa yazdığım cevap mesajı ve onun bana yazdığı mesaj google'da site içi arama yapınca bile gözükmüyor mesela. (Silinmesine rağmen üyelik bilgilerindeki mesaj sayısı azalmıyor, bu da ilginç). Bunun gibi bir sürü mesaj silindi başkalarından da. Bir kuralı ihlal ettiğinden dolayı moderasyon sebepli silinme değil. Sunucuyla alakalı bir durum var.
320132 dosyayı görüntüle
Şimdi baktım ki konum olarak 'İstanbul' görünüyor hesabımda sadece, hemen gideyim 'Eskişehir/İstanbul' yapayım istedim, yalnız değiştirmediğim ellemediğim bi kısım yüzünden yapamıyorum. Daha sonra tekrar girip hiç bişey değiştirmeden 'kaydet'e bastığımda yine aynı hatayı veriyor.
Meslek kısmına ne girersen gir hata veriyor.
330727 dosyayı görüntüle