Scudo Sports

Forum hakkındaki şikayetleri çözelim

Zamanında bir tartışma yüzünden forumdan banlanmıştım (Bu arada küfür hakaret filan yok). baya bi banlı kaldım sonra bu hesabı açtım. Acaba eski hesabımla bu hesap birleştirilebilir mi?

Scudo
IMG_20250828_110538.jpg
Forumda paylaşılan linklerin, Twitter ve Instagram paylaşımlarının %90'ı bu şekilde görünüyor. Bazen sayfayı yenilemek işe yarasa da çoğunlukla fayda etmiyor. (Telefonda Chrome tarayıcı kullanıyorum.)

Şimdi baktım ki konum olarak 'İstanbul' görünüyor hesabımda sadece, hemen gideyim 'Eskişehir/İstanbul' yapayım istedim, yalnız değiştirmediğim ellemediğim bi kısım yüzünden yapamıyorum. Daha sonra tekrar girip hiç bişey değiştirmeden 'kaydet'e bastığımda yine aynı hatayı veriyor.

Meslek kısmına ne girersen gir hata veriyor.

1759995964407.png

Şimdi baktım ki konum olarak 'İstanbul' görünüyor hesabımda sadece, hemen gideyim 'Eskişehir/İstanbul' yapayım istedim, yalnız değiştirmediğim ellemediğim bi kısım yüzünden yapamıyorum. Daha sonra tekrar girip hiç bişey değiştirmeden 'kaydet'e bastığımda yine aynı hatayı veriyor.

Meslek kısmına ne girersen gir hata veriyor.

330727 dosyayı görüntüle
Meslek kısmına kayıt olurken sınır olup ratsgele bir şey yazmıştım sırf bu yüzden

Makine değil de Makina olarak denesek? :)
Abi yok, formatında bi sıkıntı var zira ne akla hizmetse şimdi sayı olarak giriş yapayım bakayım ne olacak diye denedim, sonuç; artık mesleğim '1' :)

1760007569064.png

• Hahaha
Tepkiler: Ricochet
Abi yok, formatında bi sıkıntı var zira ne akla hizmetse şimdi sayı olarak giriş yapayım bakayım ne olacak diye denedim, sonuç; artık mesleğim '1'

Umur bro,
Google hesaplamaya ''the answer to life the universe and everything'' diye yazarsa ''hayatın, evrenin, herşeyin cevabı'' nı bulabilirsin. :ssrtcbya: (Hayatın anlamı ''42'')

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: Umur Bora ve five
Geri