Scudo Sports

Forum Forma Sipariş :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Sabih Bağcı

Trakya Bisiklet Kulübü
Tepki
201
İsim
Sabih Bağcı
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Canyon
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Forumumuzun forması çok güzel :) sipariş etmek için aradım taradım herhangi bir yazı bulamadım :) acaba satış bitti mi yoksa ben mi beceriksizim de bulamadım :) Biri yardım ederse o formayı almak istiyorum ;)

Scudo
Forma sınırlı sayıda üretildi diye biliyorum. Bu nedenle almak isteyip alamayan bir çok insan var. Ben de dahil. :(

Tekrar üretilip satışa çıkar bence yaza doğru :) olumlu düşüneyim :)

• Beğen
Tepkiler: T. Süren
Evet üretimi bitti. Malesef bende alamadım :(
O dönemde okul, kpss, formasyon derken bir baktım bitmiş.

@Sabih Bağcı
Ona bakılırsa geçtiğimz Eylül-Ekim Ayında Uzun Kolluları Çıkacaktı...Ben Zor almıştım ama forma güzel uğraştığımıza değmiş...

@Sefa

google androidin imaj dosyasını yayınlayıp geliştiricilere sunuyor.
sizde formanın tasarımını yayınlayıp geliştiricilere sunsanız değişik güzel tasarımlar yapıp geri yüklesek diyorum. iyi olur mu

@cihan kırmızı
Bunlar zamanı geldiğinde konuşulacak şeyler. Şu aşamada bildiğimiz tek şey, formalar için bir daha üretim yapılacağı. Ancak bunun ne zaman gerçekleşeceğini bilen hiç kimse yok.

@Sefa

Yeni formaya gökkuşağı çizgilerini ekleyin bence çok hoş duruyor :) kola yada yakaya yada her iki yerede :)

• Beğen
Tepkiler: Sarper Tuncer
@Sabih Bağcı

Gökkuşağı çizgileri geçmiş bir yılın dünya şampiyonu anlamına geliyor. Çok çalışır, dünya şampiyonu olursanız tüm formalarınıza eklersiniz o çizgileri. Formada haketmediğimiz işaretler olacaksa, ben de orgeneral apoleti istiyorum.

@Murat B.
Profesyonel bir forma olsa haklisiniz ama amator bir calisma olmayacak mi ? O zaman takim formasi alip giyen. herkesi haketmedigi bir formayi mi alip giymis insanlar olarak mi goruyorsunuz. Benim anladigim tasarim forma giymek motivasyondur ve motivasyonu arttıracak hersey olabilir sonucta amatör ruhu beslemek lazim.

@gokaykr

Takım forması giymek farklı birşey, insanlar beğendikleri sporcuların formalarını giyerek onlara desteklerini gösteriyorlar. Yani bir takımın formasını alıp giymek, o takımda oynamış olma başarısından çok o takıma aidiyet göstergesidir. Futbol forması alıp giyen de milyonlarca insan var, ama dünya şampiyonu olmuş gibi boynunda dünya şampiyonu madalyası ile gezen ne gördüm ne de duydum.

Profesyoneli geçin, amatör bir takım bile formasına gökkuşağı çizgileri koyamaz zaten, koyarlarsa da hiç bir yarışa alınmazlar.

Arkadaş madalya takalım dememiş ki,gökkuşağı rengi istemiş. Ayrıca Murat Bey bilirsiniz ki futbol takımı formalarında da yıldız var kaç defa şampiyon olduğunu gösteriyor (gökkuşağı ile aynı şey ) o zamn takım formalarını da giymemek lazım bu sebepten .Ayrıca yanlış anlamayın ama arkadaşın hoşuna gitmiş öneride bulunmuş bilgilendirme amaçlı söyleyebilirsiniz üslup farklı olmuş ilk mesajınızdaki hoş olmamış pek :)

Burada bir öneri sunulmuş başka biri olmaz demiş ? Bunlardan hangisi bu formanın yapılmasına karar veren merci ? Çoğunluğun istediği yapılır. Gökkuşağı istenirse konur, istenmezse konmaz. Birileri kaideleri koyar ötekilerini uymak zorunda bırakır. İnsanlar buna uymak istemeyebilirler. Buradaki talepte çok naif. Bence Murat bey kendine göre konuşmuş. Onu bağlayacak bir görüştür ama söyleme hakkı vardır. Formanın yapılmasına karar verilince bu durum oylanırsa sorun çözülecektir.

Birbirimizi üzmeyelim, üzülmeyelim.

şu formayı "bisiklet forum" üyelerinden başka herkes aldı sanki..

ben de alamayanlardanım.. birşeyin fiyatını piyasaya göre daha uygun yapıyorsanız herkes saldırır tabi buna engel olamayız.. ancak ürün dükkanlara gönderilmeden önce, internetten sadece forum üyelerine satılsaydı, her üye en az bir tane, isteyenler de iki üç tane alabilirdi.. daha sonra elde kalanları da dükkanlara gönderirdiniz nasıl olsa zamanla satılır giderdi..

neyse ikinci dalgayı bekleyelim bakalım, umarım bahsettiğim şekilde birşeyler düşünülür o_O

Beklemedeyim.

@türkay yılmaz
Evet alamayan bir çok kişi oldu. Gönül isterdiki tüm üyelerimiz alıp giyebilseydi. Ben şahsen konuyu en başından beri takip ettim en son 3. baskıda 1 tane aldım kendim için. Ancak mağazalara da herkese satışa sunulsun diye gönderilmedi ki. Delta bisiklet in mağazası olan illerdeki forum kullanıcıları daha kolay ulaşabilsin deneme imkanı olsun fazlaca kargo ücreti ödenmesin diye böyle bir uygulama yapıldı. Belki forum üyesi olmayıpta alan da olmuştur ama bir çok forum üyesi de faydalandı. Tekrar basılıp satılsa güzel olur. Hatta yıllık forma uygulaması da yapılabilir her yıl için farklı forma basılır. Ancak forma almayı istemek kadar bu işlerle uğraşacak olan kişileri de düşünmek lazım. Ulaş Bey Gürkan Bey çok yoğun çalışıp harap olmuşlardı resmen o ara.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri