Scudo Sports

Forma terleme sorunu

Biz de var aerocular öyle demeyin :)
0:16'dan itibaren bakın.

Scudo
@07yusuf
bol altı esniyor gerçi tam yapışıyor bedenime ama üstü bol
@Erdal Yılmaz
t-shirtde olduğu gibi hiç 1 şey giymiyorum termal atlet olmadığından mı böyle terliyorum yoksa termal atletsiz böyle olması tuhaf mıdır?

@JusTiMe Ben linkteki formayı kullanıyorum ve hiç terleme sorunu yaşamadım. Sizin kullandığınız daha kaliteli bir forma. Terletmemesi gerekir. Sırtınızda çanta falan mı var?

(link)

• Beğen
Tepkiler: fahrikagan16
@JusTiMe

Formanın altında, terinizi vücudunuzdan alıp dışarı atacak bir katman olması gerekiyor. 1.katman olarak direk Formayı giyerseniz, bahsettiğiniz olumsuz durum devam edecektir. Bahsettiğim ürünleri veya fileli yazlık içlikleri giymenizi tavsiye ediyorum.

(link)

@murat serbet
sadece forma
@Erdal Yılmaz
teşekkür içlik giymem gerekir demek

Sürüş sırasında mı tamamen ıslanıyor bu forma? Ortalamanız kaç?

@JusTiMe
Forma dağ bisikleti forması. Yol bisikleti kadar ince kumaştan yapılmaması muhtemel. Yok bisikletinde artık hemen hemen transparan formalar bile var, Team SKY kullanıyor, dikkat edin neredeyse transpara, o kadar ince yani.
Forma gerçekten çok koyu bir renk. Yarısından fazlası siyah. Güneşte yanarsınız siyah renklerle. Açık renk forma almaya çalışın. Ve trafikte daha iyi fark edilirsiniz özellikle açık renkli ve parlak renkli formayla.
Forma size tam olmalı. Bu tip formalar hiçbirzaman size tam oturmaz ve birçok bölgede katlanır. Katlandığı bölgeler ekstra ıslanır ve hava da alamadığı için asla kurumaz.
Formanın içine ne giydiğiniz de önemli. Kesin çözüm olarak gördüğümüz "içine hiçbirşey giymemek" etkili bir çözüm değil aslında. İnternette "cycling base layer" olarak aratın, içlik göreceksiniz. Teri kurutmanıza yardımcı olan, formanın vücudunuza yapışmamasını sağlayan içlikler bunlar. Bunlardan edinin. Fileli gibi olanlar tercihiniz olsun. Vücudunuz hala nemli gibi oluyor ama sırılsıklam olmuyorsunuz. Facebookta bazı gruplarda bu tip içlikler satılıyor.

Bu havalarda içlik üstüne forma mı:ssrtcbya:
Ben uzun kollu siyah bir forma giyiyorum..Hiçte terletmiyor..Bakınız;
(link)

@JusTiMe Durduğunuz yerde terlemenizi forma dahil hiçbir şey engelleyemez. Zaten forma terlemenizi engellemez, daha çok ve kolay terleminizi sağlar. Siz hızla terlerken, teriniz de hızla buharlaşır. Hareket halinde değilken forma size yardımcı olamaz, yeterli hızda gitmiyorsanız ve sıcaktaysanız, yine forma işini çok iyi yapamaz.

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe ve ATTy
Geri