Scudo Sports

Focus

Alper Uğur

Aktif Üye
Tepki
87
İsim
Alper Uğur.
Bisiklet
Fuji
Herkese merhabalar

Focus resmi olarak ülkemize gelmiş bulunmakta Göztepe mağzasını önünden dolmuş ile geçerken görünce oldukça sevindim. Ellerinde hangi modeller olduğu sorusu kafama çok takılıyor en kısa zamanda gidip bakacağım. Bu arada Focus kullanmaya başlayan arkadaşlar olabileceğini düşünüyorum. Deneyimlerini buradan paylaşırlarsa harika olur.

Scudo
Focus Variado 3.0 aldım bir kaç hafta önce Antalya'dan ve oldukça memnunum. Aldığımın ertesi günü kaza yaptım yol bisikletiyle. Önüme Murat 131 kırdı yaklaşık 40-45 km hızla giderken, sadece ön ve arka tekerin akordu gitti ancak Muratın şöför kapısı içine göçtü. Sağlamlık konusunda benden tam puan aldı diyebilirim :)

• Beğen
Tepkiler: MeTaLioNs
çok geçmiş olsun öncelikle ... trafikte risk faktörü taşıyan en tehlikeli birkaç modelden birine denk gelmişsiniz şansızlığınız bu olmuş ( taksi şahin&doğan belediye otobüsleri dolmuşlar ) heran herşeyi yapabilecek potansiyele sahip olan bu tiplere çok çok dikkat etmelisiniz sizde ciddi birşey yoktur umarım focus önemli bir markadır izmirde sevilen tercih edilen markalar arasındadır
birgün bende bir adet edinebilirim umarım iyi forumlar

nasıl memnunmusunuz Scott 2012 Speedster S40 arasında tercih etmek durumundayım sizce hangisi

@omeremre

Ankaradan aradığınıza göre,Erdoğanlar bisikletin her iki markanın da dağıtıcısı olduğunu biliyorsunuzdur ve her iki bisikleti birarada görüp,yanyana koyarak karşılaştırabileceğiniz başka bir yer yok.

Konu acilalı epey olmuş fakat bende söylemek isterimki yaklasik 1 ay once focus 2013 culebro 5.0 siparis verdim. Mtb kullanicisiydim focus hayranligim tasarimci kimligimin one cikmasiyla basladi made in germany yazisiyla pekisti ve bu makinayi siparis vermemle son buldu. Focus cok bilinmiyor...du fakat malzeme kalitesi olsun şıklık olsun bence zamanla dunyada cok onemli bir yere gelecek. Birebir bir soyleside almanya da, arge konusunda harikalar yarattiklarini bizzat gordum.

focus highland peak aldim fiyatina gore
mukemmel,ve saglam

ben de bugun 2014 model Culebro 2.0 sipariş verdim. Heyecanla Mayıs ayını bekliyorum :)

2012 model whistlerım var o benim ilk göz ağrım gerçekten tasarım ve kalite konusunda ödün vermiyor. bisikletin özellikle ivmelenmesi ve boştaki hızlanması ilk başta dikkatimi çeken faktörlerden oldu. her gören bisiklete hayran kalıyor nazar değecek bir gün :D

burayada konu açtım hatta

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=136617

Bende 2014 Culebro 4.0 aldım hatta gidip 1 ay bekleyip yurtdışından Focus tayt ve forma seti aldım :)

Konuyu daha yeni gördüm ve bende düşüncemi paylaşayım dedim, focus kesinlikle pişman etmeyecek bir marka, aklımda bile yokken bir arkadaşın önerisiyle aldım ve çok memnun kaldım ;) tasarım şıklık harukulade vede sağlamlık ;) bu arada modeli fat boy 2013 :)

7 sene başlangıç seviyesinde geotech neon dağ bisikleti kullandım. 2014 yaz ayında focus planet 5.0 hibrid modeli bisiklet sahibi oldum. İçinde sağlam bir takla olan oldukça ciddi bir kaza geçirdim ancak bisiklet epey sağlam olacak ki hasar tespiti yaparken sadece yerinden çıkan zinciri taktım. En ufak bir pişmanlık yok, kendi sürüş ihtiyacımı fazlasıyla gideriyor. Kadro tasarımı ve hafifliği dikkat çekici. Yeni bisiklet almayı düşünenlere focus'un modellerine bakmadan karar vermeyin derim.

• Beğen
Tepkiler: ihsan Geylan
2012 limited edition carbon var bende... bundan once giant kullaniyordum. focus guvenilir bir marka tavsiye ederim

2013 Crater Lake 3.0 var bende. Araştırarak aldım ve çok memnunum. En iyi tur bisikletlerin biri olarak gösteriliyor yabancı forumlarda üst seviye donanımı ile. Sadece donanım değil kadro yapısı, rahatlığı, sert ve güven veren tarzı ile tam aradığım şeydi.

2014 Focus Crater Lake 1,0 XT paket. Çok ayrıntılı araştırarak karar verdim. Tabi dağ bisikletinden sonra cross bisikletin sürüşüne adapte olmak zaman aldı fakat bisikleti vasıta olarak kullanma beklentisini oldukça karşılamaktadır. Sezonluk değilde devamlı binenler için tavsiye ederim. Özellikle şehirde trafikte çok kıvrak bir bisiklet. Tüm reflekslere anında karşılık verebilmektedir. Şehir içerisinde dağ bisikleti ile gezenler bu tarz bisikletlere geçtikten sonra şehir için dağ bisikletinin çok hantal kaldığının farkına varacaklardır.

Geri