Scudo Sports

Focus Izalco Pro / Dura-Ace / FSA

Scudo
@Yavuz S. Hayırlı olsun meridaya geri döndün önceden de Merida kullanıyordun yanılmıyorsam.Çok güzel bir renk ama tam resim bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
@Kerem Groims sanıyorum bir kıyaslama yapmam. İkiside yeterince üst kalitede bisikletler. Aralarında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum :) yada ayrı bir konu Bile açmaya karar vermedim daha.

IMG_0189.JPG @Ertan M. Evet teşekkür ederim. Nedense seviyorum bu markayı. Renk Limited olması ve jantları sebebiyle bu bisikleti seçtim. Asıl seçimim aslında orbea orca m10 pro idi. Tahmini teslim zamanı Ağustos olunca vazgeçtim...

çok güzel görünüyor hayırlı olsun :)

@Yavuz S.

Hayırlı olsun, bisikletiniz ile gelen Fulcrum jantları bir süredir inceliyordum. Hatta piyangodan para çıkarsa, Carbon 40mm Racing Zero modelini almak istiyorum. :D

1555 gram ağırlığında (fiyatı dışında) harika bir jant seti. :) Güle güle kullanın.

Harika görünüyor güle güle kullanın. Kusurunuda söyleyimde nazarımız değmesin :D

Limited olduğu için keşke seri numarasını el ile yazma bir etiket değilde kadroya kazısalarmıştı :srnsml:

• Beğen
@Erdal Yılmaz

Teşekkür ederim. Benimde en büyük seçme nedenim jantları, aynı anda Limited oluşu. Jantlar aşırı sessiz. Çok sessiz bir odada bile duyululmuyor. Biraz zaman sonra Size akıcılik konusunda bilgi verebilirim. Ama yorumlarda bayağı övgü almış.

@mehmet.ali

En takıldığım yer. Çok doğru. Altındaki seri numarasınin Son 2 hanesi 93 ama bence seri numarası da direk spe93 falan olmalıydı :) teşekkür ederim

@ahmetaldag

Teşekkür ederim dostum.

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
İncelemeyi bekliyoruz

• Beğen
Ultegra yi çıkarıp, sram red takıldı. Gidon,Gidon boğazı ve sele Focus takı ile değişti.

Neticede iş zincire geldi kalbim zinciri değiş diyor, cüzdanım hayır.... :)
IMG_0230.JPG

Yeşilli zincir çok güzel görünüyor ama bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz :D

• Beğen
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.Jantlardaki stickerlar ile çok uyumlu duruyor. Ayrıca zincir konusunda da kırmızı pek olmamış gibi, tabi sırf renk yüzünden zinciri yenilemek de mantıklı olmayacaktır.

• Beğen
@Yavuz S. zincir bence on numara, neden değiştiriyorsunuz :) Kıbrıs yollarında efsane durur :)

• Beğen
Gerçekten merak ettiğimden soruyorum amacım ne bir mugalata yapmak nede ukalalık. Bu bisikletin focustan ne farkı var. Yani kayda değer bir farkı varmı. Üzerinde kağıda yazılmış 93 rakamı dışında. dahamı rijit dahamı akıcı, dahamı hafif, dahamı sağlam, dahamı teknolojik. Nedir

@mehmetsunu focus kırıldı. Tek sebebi bu. Artı olarak aynı ekipman ile Focus 6.9 idi. Yeni bisiklet ararken daha spesifik bişi aradım o yüzden de 93...

@Volks değişmedim tabiki. Kırmızı olan ile aynı zaten. Tek farkı 2000 km civarı yapmış olması.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@Yavuz S. şu 93'ü keşke metal bir plaket üzerine yazsalarmış, tam karizma olurmuş. Hayırlı olsun, dikkatli kullanın.

• Beğen
Geri