@Yağız Gökmen evet onu bende düşündüm ama orjinali de 8 ne idi bende 8 ile sıktım. Yağmurda da denedim denildiği gibi suyu da geçirmiyor içine. Diğer türlü durmadan içinde su birikiyor idi. Benimki biraz ihtiyaçtan değişti kısaca.
Yurt dışı forumlarda çok fazla tavsiye ediliyor. Bende onlara kandım ilk alınırken.
tekrar teşekkür ettim su konusu çok sıkıntı şimdilik fizik plastik parçasıyla idare ediyorum gelene kadar istanbul a gelirseniz mutlaka haber bekliyorum selamlar
@Yağız Gökmen onu bende kullandım. Çok etkili değil.
İstanbul'a hayatımda 1 kere geldim oda çoook önce ama planlarım var Kartepe için. Özellikle sana ve @Ahmet Onur Çakmak a ve şuan aklıma gelmeyen 1-2 kişiye Haber vereceğim. Maksat muhabbet olsun eğlenelim.
Ben bugun torkuya destek surusunde @Yağız Gökmen i aradim valla baya. Gelmedin herhalde @Yavuz S. gelin de soyle biraz surup biraz kahve iceriz hep beraber
@Yavuz S.
harika olur ortak bir plan yaparız hep beraber
@Ahmet Onur Çakmak
cumartesi günü gelecektim ama arkadaşlar gel rakı içelim dedi birazda fazla kaçırmışız kalkamadım sabah valla Erdal ve Erkan vardı bizden buluşmada pişman oldum gelemediğime
@Gökhan kocatepe Benim Kelepçe karbon için özel, artı olarak linkteki Kelepçe çapı uyumlu değil. Eğer sizin bisiklete uygunsa daha ucuz bir seçenek @erendiz çetiner Orada bir hazine yatıyor. ( En azından benim için )
Nihayet titreşimden dolayı sibobun janta vurmasından gelen iğrenç ses için çözüm buldum. tavsiye ederim. Yeni lastiklerimde takıldı. Continental Gatorskin 22c. Tufo tubular bantları çekildi. kullanıma hazır.
@Yavuz S. Aynı sorun bende de vardı, insanı deli eden bir ses. Tour de France'da bir kaç takım jantlarında görmüştüm , bez flaster bant yapıştırıp delik kısmını içeri doğru deliyoruz, sonra sibobu çıkartıyoruz, bu ses ortadan kalkmış oluyor.
@Hasan Saylık aslında ucuz ve güzel bir çözüm imiş. Ben bu isitinca küçülen shrink denilen şeyleri denedim ama onlarda pek sağlıklı olmuyor. Bir müddet sonra yırtıliyor. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
@Hasan Saylık siyah kırmızı 2015 model. Grup set campy super record 11. Easton Karbon 55mm tubular jant. Ritchey kokpit. Yaklaşık şu şekilde olacak en yakın fotoğrafı bu