Tolga Özdemir
Gereksiz Üye
- Tepki
- 2.006
- İsim
- Tolga Özdemir
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Benim ki macerasız olduğu için reyting düşük , düz aldık bindik. Focus çok şahsına münhasır bi marka. Dışarda az rastlıyorum . Forum da bile bi klubü yok. Aldığımdan beri en çok uğraştıran ; garmin mount oldu çünkü gidon boğazı piyasaya da bulunan hiç bir mounta uymuyordu, gittim tornacılara cnc cilere yaptırdım . Sonra trainer a bağlayalım dedim Sokma milli ve kendine has rat diye bi aks mekanizması kullandığ için klasik trainera bağlayamadım. Trainerı değiştirdim.
Bisikletten çok memnunum, jantları ve set üst düzey, disk fren gerçekten çok rahat. Bunlar Focusda değil başka bir karbon kadroda olsa aynı hissi yaşarmıydım bilmiyorum. Kadro gerçekten çok hafif (890gr)ve sert bi kadro , Focus aero ve Tırmanış arası bi kadro dizayn etmiş ki bu tarz kadrolar şuan revaçta.
Tabi bisikletin hakkını henüz veremiyoRum. Bi gün hızımı ortalama 35 lere getirebilirsem o zaman daha Verimli bi inceleme yaparım.
ama asla bi montello olmayacaK![]()
Sayın abim sizin bisiklette Montello'dan aşağı kalır değil . Bakmayın biz biraz işin goygoyundayız. İncelemelerinizi yorumlarınızı sizin ağzınızdan dinlemek isteriz. Güzel bisikletlerin incelemesi , yorumları , özellikleri bizi en az sizin kadar memnun eder. Bu arada güle güle sağlıklı günlerde kullanının bisikletinizi.