Scudo Sports

Fixie üzerine ...

Bir süredir fiximi süremiyordum ve bugün acısını çıkardım. Beşiktaş yokuşlarından sahile kadar skidledim :D. Bu sefer lastik hızlı bitecek galiba ama çok zevkli yav... Bu arada istanbul içi fixie buddyleri aranıyor :)

• Muhteşem
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Scudo
@Ali Kılıç 35.5 abi istanbula gel de beraber sürelim :)
İstanbul'a ömrümde bir kere gelmişliğim var. Bir daha da mecbur kalmadıkça gelmem. Siz Anadolu'ya gelin. Anadolu'da kaliteli insanlara ihtiyacımız var.

Nazik davetin için çok teşekkür ediyorum. Bir gün mecbur kalır da İstanbul'a gelirsem sana haber veririm. 🥰

İstanbul'a ömrümde bir kere gelmişliğim var. Bir daha da mecbur kalmadıkça gelmem. Siz Anadolu'ya gelin. Anadolu'da kaliteli insanlara ihtiyacımız var.

Nazik davetin için çok teşekkür ediyorum. Bir gün mecbur kalır da İstanbul'a gelirsem sana haber veririm. 🥰
Sağol abi bence de anadolunun bize ihtiyacı var :D. @Cemal Ç. de gelsin ama :)

Başımın üzerinde yeriniz var. Buralara uğrarsanız önceden haber verin, Çılgın Fixieciler Tarikatı'nın bütün ritüellerini itina ile uygularız.

Ben ne alaka yahu? 🥴
Tamam, Hınzır temelde fixie ama ben öyle kullanmıyorum. Hatta işe gidip gelirken düz sürdüğüm halde arka göbek 3. defa bilye kırınca göbeği değiştirtiyorum. 😅

• Beğen
Tepkiler: BloodBela
Abi hem anadolunun sana ihtiyacı var hem de senin içinde bir fixici yatıyor bence :D

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Abi hem anadolunun sana ihtiyacı var hem de senin içinde bir fixici yatıyor bence :D
Yüksek olasılık. Hatta kesin diyebilirim. İşten eve dönerken bir gün o dengesiz dönerde biri biçecek beni. 😁

• Beğen
Tepkiler: BloodBela
Geri