Scudo Sports

Fitbit kullananlar var mı?

Bahadır Gürel

Forum Bağımlısı
Tepki
7.699
İsim
Bahadır Gürel
Bisiklet
Geotech
Yaklaşık bir buçuk yıldır Fitbit Flex kullanıyorum. Aranızda günlük adım ve uyku takibi için Fitbit veya benzeri cihaz kullanan var mı?

Scudo
Mi band kullanıyorum yaklaşık iki aydır. Adım sayma fonksiyonunu kullanmıyorum, daha çok uyku takibi, arama gelince titremesi ve titreşimli alarm özellikleri için aldım memnun da kaldım.

@Kahveci Telefon nedir acaba? Telefonda da Bluetooth 4.0 olması şart değil sanırım?

İphone 4s ile sorunsuz kullanıyorum ben, ama bluetooth kaç gerekiyor bilmiyorum açıkçası. @Eren D.

Ben de uzun zaman önce flex modelini almıştım , ilk başlarda kullanıyordum sonrasında kendi bandı kenarından biraz deforme oldu son bir iki aydır kullanmıyorum.Yeni bantları sipariş etmeyi düşünüyorum güzel bir alet bence.

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
@akgulcemal

Geçen gün Aliexpress'te gördüm; Fitbit bandlarını çok uygun fiyata satıyorlar ama orjinali değil. Bu bandlar fazla dayanıklı değil yedek almak gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: akgulcemal
@Bahadır Gürel Ben ebay'den almayı düşünüyorum , yanlış hatırlamıyorsam 4-5 dolar gibi bir fiyatı vardı.Orjinal mi değil mi pek emin değilim , zaten birkaç renk birden almayı düşünüyorum birine birşey olursa diğerine geçerim artık.

Ben dx.com (dealextreme) den aldım ürün orjinal, 15 ya da 18 dolar gibi bir fiyatı vardı. Kargo dahil.

Geri