Scudo Sports

Fırsat (X-o, Ritchey Carbon-KCNC-FSA-XTR-Truvativ-Sedona)

Scudo
kadro sele borusu xtr ön makina ve lastikler tarafımdan alınmıştır..

Merhaba,
Gidon satıldımı acaba?
verdiğin cep numarasını aradım ama cevap vermiyor...

Veli kardeşim, güya ürünleri cumartesi bana gönderecektin. Hadi onu geçtik pazarerteside olmadı, salı da olmadı .... bu konuda beni bilgilendirmen gerekmezmi?

Acil bana haber ver 0542 4920656
Peter H.

@Teamxchamp

Merhaba Peter. Ürünlerinizi geçte olsa kargolayabildik. Size mesaj attım. Öyleki elinize ulaşmamış olmalı. Bisikleti parçalamak biraz zaman aldı. Bugün size ulaşır durumu ve kargo bigisini veririm. Gerçi bu sabah elinize ulaşmış olmalı.

Diğer arkadaşlar kargolarını aldıysa buraya yazabilirse sevinirim.

Bu arada vgulgec arkadaşım. Telefonunu yazığım kağıdı ne yazık ki kaybettim. Adresinide almayı unutmuşum. Sana forumdan mesaj attım ama sanırım okumadın. Adresini mesaj olarak bana yollayabilirsen furç setini hemen gönderelim.

Arkadaşlar gecikmeden dolayı hepinizden özür dilerim. tek bir parça olsaydı emin olun bende hemen ürünlerinizi kargolardım. Elimde bazı aletler olmadan bisikleti parçalamak, sökemediğim parçalar için evime hiçte yakın olmayan bisikletcilere gidip gelmek, kargolayacağım parçaların elinize hasarsız geçmesi için iyi bir şekilde paketlemek, aynı zamandada kendi işimle uğraşmak takdir edersinizki pek kolay değil. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Lastikler ve ön aktarıcı elimize ulaştı fakat ptt kargo ile yollacağını söylemiştin.5 vereceğimiz yerde 9 verdik kargo ücretine.Umarım kardoyu ptt kargo ile yollarsın kardeşim.Teşekkürler..

@yaminkutlu

Teşekkürler.

Kargo parası hakkında Ozan'a mesaj atmıştım hocam. Eğer fazla tutarsa yarısını hesabınıza tekrar iade ederim diye söylemiştim. Sanırım birkaç saate kadar kadro elinize ulaşmış olur.

@serisonu

Gidon - 100
Km saati - 80
Ön lamba S-Sun 30 metreye kadar suya dayanıklı- 25 TL
Arka lamba yine S-Sun suya dayanıklı- 25 tl
STX RC fren kolları - 60 TL (fren kolları pazarlıksızdır lütfen teklif etmeyin)
+ Acera ön fren ayakları eski serilerden çok sağlam fren kollarını alana bedava vereceğim.

Fren hariç hepsini alana 200 TL
Fren dahil hepsini alana 250 TL

Çok yakında elimde 2 çift adet fazladan 2009 Mavic Crossmax SLR olacak, . Biri centerlock- biri jant freni, + Bir adet saint 2009 komple set. Bunları foruma koyacağım haberiniz olsun.

Gidon boğazını teslim aldım, çok iyi durumda.
Teşekkürler, hayırlı satışlar.

Kadroyu teslim aldım. Anlatıldığı gibi temiz kullanılmış.Hayırlı satişlar veli.

Veli parçaarın parasını göndereli tam 1 hafta oldu, hala ses çıkmadı senden. Derhal beni ara, forumdan mesajla falan değil telefonuma bir mesaj at ben seni ararım! Enayi yerine konulmak hiç hoş değil!

0542 4920656

..Beni de ararsan iyi olacak...10 gün olmak üzere...Jantlardan ses seda yok!....

Sedat hocam jantlarınız konusunda haklısınız sonuna kadar. Size durumu bildirmiştim ama sanırım bana ulaşamadığınız için şüpheye düşmüş olabilirsiniz.

İşlerim nedeniyle kargo işlerine kuzenim yardım ediyordu. Yanlışlıkla sizin jantları Petere, peterin aynakolunuda sizin adresinize göndermiş. Bu yanlışlığı farkedince hemen kargoları geri çağırdık. Jantlar elimize bu gün geçti ve hemen size kargoladık.

Peter; Aynakol dışında satın almış olduğunuz (vites-vites kolları-sele kelepçesi ve ruble) size geçen pazartesi gönderildi. Söylediğiniz gibi sürat kargoya isminizi verdik, zaten anlaşmalı olduğunuz için en kolayı sizinki oldu diyebilirim. Bir haftada elinize ulaşmamış olması ilginç. Lütfen bir şubeyi arayın ve isminize kargo varmı öğrenin. Şu an dışarıdayım eve geldiğimde size ulaşacağım.

Kimseyi enayi yerine koymuyorum. Sizlerde haklısınız ama benide anlamaya çalışın lütfen . Heyecanınızı sonuna kadar anlıyorum. Parasını verdiğim ürünün bende 2 günde elimde olmasını isterim.

!!!!!

!!!!

Furç setini alan arkadaşım,

Daha öncede yazmıştım; Adresini ve telefon numaranı not aldığım kağıdı ne yazıkki kaybettim. Özelden bana bir telefon numarası ve adresini gönderirsen kargonu hemen yapacağım.

Bekliyorum.

@Veli Bahtiyar
Jantlar 10 gün sonra akşama doğru geldi...Seninle 2 kez konuşmuş ve anlaşmıştık:" kargoyu ben öderim hocam demiştin...Ödememişsin... jantları geri yolladım.".Kardeşim, benim sinirimi bozmaya ne hakkın var... bu durumu bir an önce düzelt...Daha fazla da beni üzme....

Geri