Scudo Sports

Fırsat Reyonu

Hala uygun fiyatlı Bisan'ları var bilginiz olsun. Fırsat kovalayan arkadaşlara duyurmuş olayım. Bisan sitesinde de yetkili satıcı görünüyorlar bu arada. Tekrar mesaj atmış oluyorum ama alışverişimden memnun kaldım, işine yarayacak arkadaşlara ulaşayım dedim, maksat iyiliğim dokunsun hatta hayır duanızı alayım. :)
(link)

Scudo
Bi süredir favorilere almıştım. Karbon kadro için çok iyi fiyatı var. (5.000tl)
İlan sahibini tanımıyorum, kadro temiz gibi duruyor. Görüp alma imkanı olan varsa değerlendirsin. Biraz eski model vs. ama bedava gibi fiyatı. Elindeki alüminyum kadroyu karbona geçirmek isteyenler için iyi bi fırsat olabilir.

(link)

Bu fiyata gayet iyi olduğunu söyleyebilirim
4-5 çift eskittiğim yol lastiğidir
(link)

Dosyalar

• Screenshot_2025-07-06-15-06-44-966_com.yandex.browser-edit.jpg
    Screenshot_2025-07-06-15-06-44-966_com.yandex.browser-edit.jpg
    40,3 KB · Okunma: 17
Ey Fırsat Reyonu müdavimleri
Fırsat Reyonu postu geldiğinde kokusunu alıp sırf bunun için bu foruma gelen arkadaşlar,Ortadoğu görmüş Amerigonya başkanı görmüş gibi atağa geçenler

Mehmet Şimşek'e inat Kedi Hamlet fırsatı size söylüyor:

Ehliyetlerinizi 31 Temmuz'a kadar yenileyin.Yenileme ücreti 31 Temmuza kadar sadece 15 lira.31 Temmuzdan sonra yeniler iseniz 7438 lera.Yazıyla ''yedibindörtyüzotuzsekiz'' lera
Yok efenim ben duymadım bilmeyodum demeyin.31 Temmuzdan sonra katmerli olacak.

İhtiyacı olanlar için fırsat olarak değerlendirilebilecek bir bisiklet ayakkabısı olduğunu düşünüyorum.

(link)

Şişman bisiklet 27.5 maxxis iç lastikler için güzel fiyat vermiş, üstelik araba sibop modeli de var ve çok geniş dış lastiklere de olabiliyor. Bana fiyatı iyi geldi ilgilenenlerin haberi olsun.
(link)

Yarın son gün.
Ekonominin Mehmet Şimşek'i varsa forumun da kedi Hamlet'i var.

Ehliyetlerinizi 31 Temmuz'a kadar yenileyin.Yenileme ücreti 31 Temmuza kadar sadece 15 lira.31 Temmuzdan sonra yeniler iseniz 7438 lera.Yazıyla ''yedibindörtyüzotuzsekiz'' lera
Yok efenim ben duymadım bilmeyodum demeyin.31 Temmuzdan sonra katmerli olacak

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
(link)
Kendime 1 adet alıp denemek istiyorum, bisiklet taytı da %50 indirimde 1500 tl civarıya iniyordu sanırım. Ama sadece Small beden kalmış
bakmak isteyenlere duyurulur
1753944093555.png

(link)

(link)

Shimano pd-gr400 platform pedal 1.795 TL
N11 üzerinden 1.727 TL'ye aldım.

Kırmızı almıştım aslında ama göndermediler, stok kalmadı dedi Erdoğanlar Bisiklet. Hiç böyle yapmazlardı, olumsuz anlamda şaşırttılar beni.

Bu arada mor da vardı, o da yeni tükendi. Son olarak yeşil kaldı. Ben kırmızı olmayınca mor yerine yeşil renk aldım.

Piyasa fiyatı 2.400-4.000 aralığında.IMG_20250825_120943.jpg

DECATHLON Kompresyon Botları - 3 Programlı - Ayarlanabilir
4 490,00₺
(link)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
T.H.Y. ciddi indirim yapmış:
Uçak Bileti Kampanyaları ve Promosyonlar | Türk Hava Yolları ® (link)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
bana fiyat güzel geldi bilginiz olsun
(link)

Geri