Link veremiyorum fakat dün Bursa - Korupark mağazasına gittim. İkinci şans ürünleri gördüm bir sürü. İçlerinde iki adet bisiklet vardı. Triban rc 500 ve sanırım yanlış görmediysem rc100'ün koldan vitesli hali. Rc 500 L kadro. 28 bin gibi bir fiyattan 18 bin civarına düşmüş. Bisikletler sıkıntısız gözüküyordu ama ikinci el veya teşhirde zarar görmüş ürünler olabilir bence ilgilenenler bir baksın. Rc100 için sti kollardan biri yenisiyle değiştirildi falan yazıyordu. Rc500 için kadro boyu bana uysa güzel fırsattı.
Klavye,mouse, oyun kolu, oyun konsolu vs ihtiyacı olan varsa buradan alabilir. Satın alma sırasında rica ederseniz 27 euro sınırının altında gösteriyorlarmış ürünleri. Vergiyi de onlar hallediyormuş yani extra bi vergi çıkmıyormuş(çoğu zaman!).
2. El karbon bisiklet almayı düşünenler kaçırmasın. Kendim için almayı düşünüyordum ama bütçem el vermiyor bu aralar. Bizzat gidip gördüm baya temiz bisiklet. Bisikletçi de düzgün iş yapan güvenilir bir yer. Sadece gidon boğazını çok kısaltmışlar. Siz ihtiyacınıza göre uzattırırsınız almadan önce.
Yol bisikleti düşünen varsa eski kasa olmasına rağmen güncel fiyatlardaki muadillere göre gayet iyi duruyor. Satıcı başka kadro boyları da koymuş incelersiniz.
(link)