@Hamit.Ç@cazci desenize bana olmaz. ben normal 44 giyiyorum. denemek istiyorum kilitli pedalı. ancak çok pahalı geliyordu ayakkabılar. 99 tl iyi dedim ondada numara olmuyor.
Bende 065 in hem mtb (M065) hem yol (R065) ayakkabısı var normalde 44 giyiyorum mtbde 44 sıktı 45 ise tam oldu yolda ise 44 numara çok rahat oldu ama şunu belirteyim bu resmini yolladığım yol pedalı uyumlu R065 Yaz'ın kullanımına daha uygun çünkü üst ve alttan hava kanalları var ayağınızın içini terletmiyor..bu sorunuda ayakkabı kılıfı ile çözebilirsiniz
O zaman bir Decathlon indirimi de benden arkadaşlar
Beden olarak Xs L XL XXL vardı mavi ceketin.
Fakat normalde M giyen birisi olarak L çok ufak geldi... XL da da kollar çok uzun geldi beden iyiydi. Diğer herşeyden minimum 2 adet vardı.
Mağaza BAYRAMPAŞA FORUM İSTANBUL
Bol bisikletli günler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Serkan Mıstınoğlu almak isteyen için soyleyeyim, bu decathlondan aldığım en iyi ürün.
Ankara ayazında bu ve üstüne ruzgar geçirmeyen bir ceket ile çıkıyorum.
Teri dışarı atması da harika, ceketin arka cebine telefon koyuyorum baya nemleniyor
İmkanı olan Mall of İstanbul Decatlhon'a uğramayı ihmal etmesin, güzel indirim var. Ayrıca etiket fiyatı kasada daha da düşebiliyor. Örneğin Sigma 16.12 Sts saat etiket fiyatı 99'du kasada 79 ödedim. (Başka kalmadı)