Scudo Sports

Fırsat Reyonu

Shımano nun ayakkabıları bir numara büyük alındığında ayağa oluyor.

• Beğen
Tepkiler: serkant yakıt
Scudo
@serkant yakıt

Spd ve Sl uyumlu.

97109984_426153712.jpg

@Hamit.Ç @cazci desenize bana olmaz. ben normal 44 giyiyorum. denemek istiyorum kilitli pedalı. ancak çok pahalı geliyordu ayakkabılar. 99 tl iyi dedim ondada numara olmuyor.

Bende 065 in hem mtb (M065) hem yol (R065) ayakkabısı var normalde 44 giyiyorum mtbde 44 sıktı 45 ise tam oldu yolda ise 44 numara çok rahat oldu ama şunu belirteyim bu resmini yolladığım yol pedalı uyumlu R065 Yaz'ın kullanımına daha uygun çünkü üst ve alttan hava kanalları var ayağınızın içini terletmiyor..bu sorunuda ayakkabı kılıfı ile çözebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
acaba akşam denesemmi? Marmara forum'a gün içinde gidicek olan varmı? benim için 44 numara alabilirmi?

Decathlonun en üst seviye termal tişörtü 89'dan 29'a inmiş. 900 serisi. En üst seri

IMG_20170126_180225.jpg
IMG_20170126_180230.jpg
IMG_20170126_230330.jpg

S, L, XL, 2XL bedenleri vardı sadece M yoktu. Bedenlere çok takılmayın çünkü L denedim oldu :D

-5 derece ile +10 derece arası içinmiş. Müthiş görünüyor en kısa zamanda test edeceğim. Ayrıca FDJ takımının kullandığı ürün sanırım. Altta logosu var

Mall of Decathlon

Şu an itibariyle XL ve 2XL var. Bol sayida

İkinci guncelleme: Stoklar bitmis arkadaslar

@NewStyle
Acaba sıfır ürün varmiy di?

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O zaman bir Decathlon indirimi de benden arkadaşlar :)

Beden olarak Xs L XL XXL vardı mavi ceketin.
Fakat normalde M giyen birisi olarak L çok ufak geldi... XL da da kollar çok uzun geldi beden iyiydi. Diğer herşeyden minimum 2 adet vardı.

Mağaza BAYRAMPAŞA FORUM İSTANBUL

Bol bisikletli günler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Serkan Mıstınoğlu almak isteyen için soyleyeyim, bu decathlondan aldığım en iyi ürün.
Ankara ayazında bu ve üstüne ruzgar geçirmeyen bir ceket ile çıkıyorum.
Teri dışarı atması da harika, ceketin arka cebine telefon koyuyorum baya nemleniyor:)

@Kazuya
Ben decathlonun internet sitesinden aldım. Fiyatina göre çok randımanli bir ceket düşünmeden alın derim.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@bsklt07

Pedal çift teki görünüyor diğeri kutunun kapalı kısmında.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
İmkanı olan Mall of İstanbul Decatlhon'a uğramayı ihmal etmesin, güzel indirim var. Ayrıca etiket fiyatı kasada daha da düşebiliyor. Örneğin Sigma 16.12 Sts saat etiket fiyatı 99'du kasada 79 ödedim. (Başka kalmadı)

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
Geri