Scudo Sports

Fırsat Reyonu

Bugüne özel n11'de, spor&outdoor kısmından 200tl ve üzeri alışverişte kullanmak için 40tl kupon geldi. İşine yarayacak biri olursa verebilirim.

Scudo
yabancı sitelerde kupon falan oluyor mu n11 gibi? mesela merlin ya da chainreactionda 20 dolarlık alışverişe 3 dolar indirim gibi kampanya oluyor mu yoksa sadece ürün bazlı indirimler mi oluyor?

bugün n11 de güzel kampanyalar var. (link). fiyat aralıklarına göre indirimler var. 7000 adetle sınırlı. Eğer kalmışsa kullanabilirsiniz. Ayrıca kuponu hesabınıza aktif ettikten hemen sonra alışveriş yapmayın. Sepetinizde 1-2 saat bekletin. Ayrıca hokus pokus diye bir kampanyası daha var ve sepetteki ürüne de indirim geliyor. 2 indirimi aynı anda kullanabiliyorsunuz. Örnek vermek gerekirse bugün kız arkadaşımın babasına levono p70 telefon aldık. Ürün fiyatı 709 lira. Ürün sepette beklerken hokus pokus kampanyasından 21,27tl indirim aldı. 1 nisan kampanyasından da 66tl indirim aldı. Telefon 621,73tl ye geldi. Maksimum kredi kartı da kullanınca 25tl maxipuanla baya ucuza gelmiş oldu.

Würth genel temizleme (balata,zincir) sprey'inde indirim var kendi sitesinde. İsteyen alabilir.

(link)

Kargo 9.90 diyor vazgeçtim almayın :D :D

@cpt.erhan teşekkürler ben de camadir makinasi alacaktim iyi oldu. Ancak sepete eklememe ragmen hokus pokus indirimi olmadi? Acaba siz ne kadar beklediniz?

@Ozan k. İlk aşamada (link) sayfasından kodu hesabıma yükledim. Daha sonra ürünü sepete ekledim ve alışveriş için 2 saat kadar bekledim. Mail olarak "Hokus pokus yaptık! Sepetten indirim çıkardık" diye bir mail geldi. Ödeme ekranına geldiğimde 2 tane kupon vardı. İkisini de uygulayınca indirim gerçekleşmiş oldu. Alacağınız ürün sepette ise 2 saate kadar gelecektir diye düşünüyorum. forum.donanimhaber den takip ettiğim kadarıyla 2 saat kadar sürüyor sanırım.

@Ozan k. Rica ederim. Umarım faydalı olabilmişimdir. Şimdiden hayırlı olsun :)

@cpt.erhan 100tl ucuza gelsin diye internetten siparis etmeye eriniyordum. Malum kaego ne zaman gelir belli degil ve evse hep olmuyoruz.
Ama simdi 300tl indirim oldu, gercekten makbule geçti teşekkürler : )

• Beğen
Tepkiler: cpt.erhan
(link)

Bu ürün sizce nasıl?

@honeybadger
Kaliteli. Turkce incelemesi var dengetekeri.com'da

• Beğen
Tepkiler: honeybadger
@Sefa coskun ürünü cidden begendim tek sıkıntısı yağmurlu havalar olur o zamanda kullanmayı veririz. Fiyatıda uygun görünüyor

Bike-compenents'da bugüne özel %5 indirim kodu veriyor.

ACTIVATION CODE: KeinScherz

(link)

Bike-companent zam yapmış, indirim yapsa kaç yazar. 54€ olan contiler 66€ olmuş.

Hala 54€ sitede oturum açınca

Hepsiburada.com dan yaptığım alışveriş sonrası bana gelen 100 lira üstü 25 TL indirim çekim var. Başka kullanıcı kullanabiliyor mu bilmiyorum, tek hesabım olduğu için kontrol edemedim. Ama denemek isteyen, ihtiyacı olan varsa kodu gönderebilirim.

Çek 5 Nisan a kadar geçerli.

Su n11 kampanyasi cok iyi oldu. Dun ablama firin aldik 111tl geldi bir de is bankasi kampanyasi oldu ondan da 80tl gelecek baya indirimli almis olduk buradan bildiren arkadaslara tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
@mfurkan
Tanımıyorum ama bu teklifi burada yazmanız bile hakkınızda pozitif düşünmeme yetti.

• Beğen
Tepkiler: mekolac ve bono
resmen bedava, ihtiyacı olan düşünmesin, ben 53/39 dan korktuğum için yeltenmedim ama hergün açıp bakıyorum, yine düşmüş fiyatı sanırım

(link)

Bu arada sadece 10lu sistem için sanırım

Geri