Scudo Sports

Fırsat Reyonu

@Onur YCL Ben tercihimi kask ve göğüsten yana kullanıyorum şahsen. Gidonda titreşim olabiliyor ve tam olarak istediğim açı değil. Fiyat gerçekten iyi, 200 lira gibi bir tutara denk geliyor. Türkiyedeki fiyatının 1/3ü yani. Bence alın, olmadı kullanmazsanız bi kaç ay sonra ben satın alırım sizden :D

@devilmycarlos kamerayı banggooddan almanızı tavsiye ederim. Hem indirim var, hemde orjinal yetkili satıcıdır banggood. Aksesuarları çok mühim değil, Türkiyede (istanbul-doğubank) yada malum çin menşeili sitelerde envai çeşit bulabilirsiniz, hemde kullanacağınız aksesuarları alırsınız. Fiyat olarak da aksesuarlı ya da aksesuarsız diye dşünmeyin aşağı yukarı aksesuarlarını aldığınızda aksesuarlı kameralarla aynı fiyatlara denk geliyor.

• Beğen
Tepkiler: devilmycarlos
Scudo
@trainspotting35 Tam da konuyu okuyordum. :)

@sspl Profil fotoğrafınızda göğüsten çekim sanırım. En uygun ve titreşimsiz yer orası gibi. Kullanmazsam birine hediye ederim olmadı içine açar bakarım ne var bunda diye :) teşekkür ederim.

@Onur YCL espri yapmıştım, tamamen alıp kullanmanızı teşvik etmek için :) fotoğraf bana ait değil ama dediğiniz gibi göğüs açısından. @chnkrmz da göğüsçülerden :) bi kaç fotoğraf ya da video atabilirse buraya yardımı dokunur :)

banggood için indirim kuponu var mı acaba.Gecen var dı almadım kupon bitmiş

Arkadaşlar merlin de şöyle bir şey gördüm danaya girer gibi bu set alınabilir çok uygun geldi bir incelerseniz sevinirim
(link)

gsstore.org sitesinde indirim var.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
iON Camera 1011L Air Pro Lite Wi-Fi Action cam
35 dolar +7 dolar kargo
(link)

• Beğen
Tepkiler: omertkkn
Gopro hero 4 session ile görüntü olarak ne kadar fark vardır xiaomi kameranın?

@chnkrmz demek İstanbul da vaziyet bu kadar vahim , bu tıpkı kapısında erkekler yazan soyunma odasının kızlar tarafından işgal edilmesi gibi birşey.

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
öyle işgale can minnet :islik:

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
@chnkrmz videoları birleştirmeyi vs hangi program ile yapıyorsun ?
o kadar video var - birleştirmeye üşeniyorum adam akıllı program bulamadım :)

Arkadaşlar Tchibo'da jel sele 22.95 tlye düşmüş + kargo ilgilenenlere duyrulur:harika:

• Beğen
Tepkiler: DeReM
@Volks adobe premiere kullanıyorum

@chnkrmz video da save olayını bulamadım, tarif eder misin rica etsem ? :)
program gayet basitmiş, saolasın.

Geri