Scudo Sports

Fırsat Reyonu

decathlonda şöyle bir bisiklet forması var belki düşünen vardır aramızda

(link)

Scudo
tchibo yine bisiklet temasına girmiş.. nedense sadece bayan bisikletlerini sıralamış, aksesuarlar ise ortaya karışık :)

(link)

edüt: katlanabilir bisikletler de varmış aşağılarda!!!

Xiaomi Yi almayı düşünüyorum.Ugun fiyata ful nerden alınabilir.güvenilir olarak.

Xiaomi yıl sonu Türkiye de resmi satışa başlayacak sanırım. Aceleniz yok ise bekleyin derim ki şimdi alırsanız resmi garanti olmayacak

• Beğen
Tepkiler: devilmycarlos
@maboc Ben xiaomi mi4 kullanıyorum. Kulaklığın olduğu yerde 1-2 milim küçük geldi. Orayı zımpara kağıdı ile biraz incelttim. Xiaomi mi4 telefonum tam oldu. Ben 26 tl ye almıştım. Fiyatina göre çok çok çok iyi bence.

@Taxonera umarım resmi satışa başlar. f/p olarak bana göre en iyi markalardan birisi. Samsung vb. firmaların pahalı ürünlerinden kurtulmuş oluruz.

@E.Balkan Hocam Boyutlarını tam bilmiyorum. GMD tam uyuyor, xiaomi mi4 1 milim büyük geliyor. Zımpara ile çözdüm ben sorunu.

@cyurdasiper
Internet i araştırıp haber v.s bakabilirsiniz aslında bende duyduğumu ilettim size

Xiaomi ye f/p diyoruz da türkiyeye gelince ne olacak fiyatı belli değil. Yoksa samsung iphone sony filan da yurtdışında xiaomi ile aynı fiyattalar neredeyse

XİAOMİ nin mi4 telefonu 1100 lira civarındaydı hepsiburada da. mi5 telefonunun özellikleri çok iyi olmasına rağemn yurtdışı satış fiyatı 399 dolar olması lazım. aynı özelliklerdeki samsung s7 650 dolar civarında.

(link)
259 lira garantili full aksesuarlı. Fiyat nasıldır ? Xiaomiciler beğenmez ama :)

@devilmycarlos (link)
Ben z23 versiyonunu tercih ettim ben alırken 1 dolar daha pahalıydı diğer versiyonundan, yeni versiyon oldugu için bunu tercih ettim. 70 dolar güzel bir fiyat 12 sinde sipariş vermiştim bugün teslim aldım. Yanlız bilmenizde fayda var, ürün aksesuarsız geliyor (bağlantı aparatları) Kamera, usb kablosu ve bataryası şeklinde.
@Onur YCL Tabi beğenmeyiz, kullanırsanız siz de begenmezsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: devilmycarlos
@sspl Bu aralar ciddi bir kararsızlık içindeyim. O küçücük kayıt yapan aletler çok cazip geliyor ancak kullanmayacağımı biliyorum. 70 dolar uygun bir fiyat iyisi mi çok konuşmadan z23 kodlu bir xiaomi sipariş edeyim :) İyi bir kayıt için bisiklete mi, kaska mı, göğüse mi bağlamalı hazır bulmuşken fikrinizi alayım.

@sspl işte bana bisiklete takabileceğim aparatlarıyla vs lazım.siz diğer aparatları nerden aldınız acaba?

şu şekilde linkler var hangisi uygun bilemedim

(link)

Geri