Scudo Sports

Fırsat Reyonu

@honeybadger ben bu modelin yeşil olanını kullanıyorum. çok memnunum.ter atması çok güzel ve çok hafif. tavsiye ederim.35 lira olan bir fiyat için bence çok başarılı bir ürün.tam bir f/p ürünü.

• Beğen
Tepkiler: honeybadger
Scudo
@GoMMeS Zefaller koku yapıyor, iki sefer zefal matara aldım ikisini de kokudan dolayı kullanamadım. Şuan Elite kullanıyorum kokusuz mis gibi

• Beğen
Tepkiler: idrisarici
@Eser Sevinç
Modeller arasında farklılık olabilir mi? Bu modelden kullandınız mı? Ciddi olarak almayı düşünüyordum da, eğer bu modelde de aynı tecrübeye sahip olduysanız hiç kalkışmayayım bu işe.

@GoMMeS bu modeli kullanmadım, termal özelliği varmış, muhtemelen bunda koku problemi olmayabilir. Termallerde olmuyor genelde koku problemi

@Türka¥ (link)
buradada uygun görünüyor ama kargo ne kadar tutar bilemiyorum eskişehir dışından olanlara.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyinsuna
@Hüseyinsuna rica ederim :) ama hiçbirşey yok suan bisikletçilere göre dünde baktım hala aynı yakın zamanda bisiklet haftası olursa güzel olur :)

• Beğen
Tepkiler: Hüseyinsuna
@tanchu evet bu daha uygunmuş ;)

firmalar genellikle kargo şirketleriyle anlaşmalı çalışıyor, anlaşma varsa 4-5lira gibi bi rakam tutar.. sen ben göndersek 10-15lira tutar :D

@Eser Sevinç

2 yıl boyunca termal olmayan ZEFAL (750) matara kullandım, en ufak bir koku olayı yaşamadım..
tabi bisiklete binmediğiniz zamanlarda mataranın ağzını kapalı tutmamak gerekiyor.. havasız kalan oda bile zamanla kokmaya başlar bilirsiniz

(link) Mall Of İStanbul da 9,99 etiket fiyatı ile satılıyor ama sadece L bedeni kalmış. Ben bir adet kaptım.

@trainspotting35
Nette daha ucuz olması gerekirken neden sitesinde bu kadar pahalı anlamıyorum[emoji35] [emoji35]
@honeybadger

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
Galiba ellerinde son kalan mallar için boyle bişey yapıyorlar. Be gittiğimde hiçbir ürün bulamadım bomboş. Bu eldivende tek kalmıştı.

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
Banggood'da bahar indirimi var:
(link) almayı düşünen varsa "18605a" indirim koduyla %8 indirimli alabilir :harika:

@-Ertuğrul
Z23L versiyonunu almanız tavsiye ediliyormuş. Bende bir kaç gün önce Z23L versiyonunu aldım +1 dolar daha vererek.
(link)

decathlon resmen diyorki soğuyun benden mağazalardaki fiyatı görünce bişey alasım gelmiyor enayi gibi hissediyorum yani.burda mağazada yok

Carraro'nun sitesinde "Bisiklet Mutluluktur" konulu resim yarışması var, sanırım ilk ve ortaöğretim öğrencileri katılabiliyor. Gerekli bilgiler sitede PDF olarak mevcut. İlgilenenler olabilir diye yazmak istedim.

Çevremdeki çocukları teşvik ederim belki diyerek, yarışma metnini inceledim de, firma sadece birinciye yaş ve fiziki özelliklerine uygun bisiklet verecekmiş. 2–3 e ise kask, matara, ışık, pompa vs. Accell bisiklet gibi bir firma için bana az ve küçük geldi hediyeler.

tchibonun bısıklet taytı ındırımı bıttımı ?

(link)

Havalı Maşa ve Şok için olmazsa olmaz :) Kaçırmayın Derim.

Geri