Scudo Sports

Fırsat Reyonu

Scudo
@Muhammed Emin Akkaya
Buna gecen hafta bakmistik fakat bedeni kalmadi. Sadece S beden kalmis :(

(link)

16 değilde 32gb olup fiyatıda 60 tl civarı olaydı iyiydi 16 gb full hd de vs yetersiz kalır

Kozyatagi Carrefour Avm'de ki Tchibo da 2 adet daha var, bilgnize.20160316_195337.jpg

@Bango Merhaba hayırlı olsun. Kaskın arkada ışığın orada ayar var mı?

@soneryen Tesekkur ederim. Evet ayarlanabilir aparati var. Ve isiginin 3 fonksiyonu var. Sabit isik, yavas cakar ve seri cakar. Pille calisiyor.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
(link)

şöyle çok fonsiyonel çakı seti bi gerber vs değil ama işe yarayacaktır

@Bango Şu anlamda sormaya çalıştım yanlışlık olmasın. Kafa ölçüsüne göre boyut ayarı var mı anlamında soruyorum. Kardeşim için sipariş edeceğim.

@E.Balkan attığım linkteki 35 lira 32 gb...

@sspl aksiyon kamera için belirtmişsiniz peki denediniz mi hiç sonuçları nasıl acaba

@E.Balkan kameram henüz gelmediğinden deneyemedim malesef. Class 10, uhs 1 bence bir problem cıkacağını sanmıyorum. Aynı marka/model kullanan birinin tavsiyesiyle aldım.

@sspl öneriniz için teşekkür ediyorum kamerayı alalım bi duruma göre bakarım bi sd kart :) tekrar teşekkürler

@E.Balkan rica ederim, kamerada işime yaramazsa (ki sanmıyorum) telefonda kullanırım diye erkenden aldım ben :)

@sspl eğer yakın zamanda denerseniz tecrübelerinizi okumak isterim

Yol bisikleti için internetten sipariş verebileceğim kadro koruyucu var mı acaba? Varsa link atar mısınız?

@E.Balkan kamera geldiğinde haberdar ederim

Geri