Scudo Sports

Fırsat Reyonu

Scudo
@1dost uzerime giyip denemedim daha ama iyi gibi duruyor...begenmezsek iade ederiz.

Termal çorap newbalance 14.90
(link)

Termal tayt
(link)

• Beğen
Tepkiler: Saturn
N11 sitesinde termal içlikler için kampanya yapmışlar ama fiyatlar iyi mi kötü mü kendiniz karar verin ;)

(link)

@sivribey
Ben aldım fena değil güzel gibi duruyor ama daha bisiklet ile denemedim

Evde oturacaksanız ısınmak için en iyisi YÜN olandır. Ben askerdeyken verilen yün içliiği şu anda evde giyiyorum ve süper....Ancak aktif spor yapacaksanız o zaman işler değişir mesela suyu tutmaması, sizi terli ıslak hissettirmemesi yani üşütmemesi iyi olur. Artk çoğunun üzerinde TERMAL yazıyor alırken % lerine bakın polyamide suyu tutmayan esnek bir malzemedir, polyester ise bildiğin pet şişe yapımında kullnılan naylon türevidir. Antrenmana çıkıp terleyecek arkadaşlar zaten bunlara dikkat ediyorlardır diye düşünüyorum.
Markalar da yünland vs yazıp milleti şaşırtabiliyor, dikkatli olmak lazım. Memnunsanız sorun yok (eleştiri için yazmadım)

Üst icin ter sıkıntı olabilir alt icin rüzgar kessin sıcak tutsun terle ilgili sorun olacağını düşünmüyorum. Ozellikle ayak üşümesi icin birseyler bakiyorum ama yok gibi. Arkadasin biri daha üst seviye scott marka çorap denemis ama memnun kalmamisti.

İçlik rüzagarı kesmek için değildir, aman bunu düşünerek almayın. Birinci görevi sıcak tutmak ikinci görevi terli hisettirmemek için olabilir o da özel içliklerde olur zaten onlarla ben şimdi otursam evde üşürdüm şu anda :) O yüzden yünleri giyiim oturuyorum :))

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@alper 76 Rüzgar kesen içlikler de var ancak fiyatı da ona göre tabii ki. (link)

@Oğuzhan Y. var tabi ki.. hatta gore-tex kumaştan olanları da var
(link)
ancak fiyat mont fiyatı...

@enes dökmen hayırlı olsun

(link)

kullanmadım bilmiyorum sadece 5TL ye ucuz geldi kullanan varsa yorumlayabilir.

• Beğen
Tepkiler: Enes Dökmen
@Taxonera

Kaç gün geçerli bu fiyat bitene kadar mı? Beden olarak bayan erkek aynı mı? Yani normal bedenden bir beden büyük mü almak gerek?

@massaget
Bitene kadar ben normalde sweet tişört v.s M giyerim ama bu L sımsıkı oldu yani tam olması gibi.
Bay bayan yani Unisex ürün

• Beğen
Tepkiler: massaget
Takım termal iclik 29.90 TL

n11'de Kota Erkek Termal İçlik Takım Alt-Üst 49,90 TL yerine 29,90 TL
(link)

Dün mersin marina BOYNER' e gittim PUMA spor ayakkabılarda indirim vardı. Hatta eşim denedi bir kadın taytı 140 ayakkabı 150 TLydi. İhtiyacı olan kaçırmasın

(link)
Kullanan var mıdır? Almayı düşünüyorum bilgi verebilir misiniz?

@liteon seleden takılan bagajla kullanılır mı ?

@yey52 demiri çok kalın değilse takılır, geçen mağazada gördüm ama öyle kaliteli hissi vermiyor, ayrıca alt tarafında destek yok, dönüşlerde savrulabilir, bunları belirtiyim :)

Geri