Scudo Sports

Fırsat Reyonu

Scudo
(link)
29 TL

@alper 76
kargo ücretlerinde fırsat felan kalmamış bu arada yılbaşı zammı yurtiçi tam iki katı olmuş

• Beğen
Tepkiler: Zafer KAPLAN
İhtiyacı olanlar için a101 de kablosuz mouse 10tl
(link)

Ayın 7sinde 4 parça ürün sipariş ettim decathlondan 5 lira ödedim kargoya. Tam zamanında aldım demekki :)

Bimde 700ml içi dışı çelik Termos 12,50 bugün aldım fiyata göre kaliteli sıcak suda ters çevirdiğimde kapağı atmadı sızdırmadı ilgilenenler kaçırmasın

(link)

merlinden sipariş verecek varsa bu tshirti de sepete atsın ;)

az önce farkettim sadece 2xl varmış :(

@mywashere Termosu bende aldım bugun. 4 saat sıcak su koydum denemek için gram soğumadı

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@Osman Tuğrul Rica ederim, biraz ağırlaşıyor içi su doluyken bisiklette ağırlık takıntınız varsa bu problem oluşturur. Gerisinde ürün iyi gibi :)

@sspl Ağırlık takıntım var gibi ama sorun olmaz günlük hayatta da kullanacağım. Birde büyük ihtimal sırt çantasında muhafaza ederim o zaman ağırlıktan eser kalmaz.

• Beğen
Tepkiler: sspl
tchibo da geçerli indirim kodu XD79Y1 (aslında bültene ilk defa abone olan herkese veriliyor ) .

ararsanız 2-5 tl arası fiyatla yüzde15 iniirim yapan kod da bulursunuz . Birlikte kullanılabiliyor ilk tutar üzerinden yüzde23 indirim oluyor.

@sspl Yarın ben de deniyim saate göre ne kadar soğuyor 700ml olmasından biraz büyük gibi suluk yerine olmaz sanırım zaten suluk yerinde içmelik su olcağından çanta en rahatı olur
@waafy çabuk biter bu ürün kaçırmayın derim bulamazsanız civardaki mağazaları kontrol edersiniz

@mywashere bende ayarlanabilir kafes var. Oldu gayet iyi oldu hatta sığıyor da suyu artık çantaya koyucam :D Gelsin turlarda kahveler çaylar... :D

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
(link)
Linkteki ürününün sadece 2XL olan bedeni intenette 70 liraya düşmüş görünüyor. Ancak adana decathlonda tüm bedenleri o fiyata satılıyordu. Uzun zamandır fiyat 99 TL idi. Mavi pedli tayt için güzel fiyat sanırım. 1,85 boy 90 kg için XL bedeni deneyerek aldım.

bimeks de ki gopro niye o kadar ucuz :eek:

@sspl @Osman Tuğrul Derece ölçeri bulamadım ama 12 saat geçti halen el yakacak çay kahve içecek sıcaklıkta fiyata göre oldukça iyi bence

Geri