Scudo Sports

Fırsat Reyonu

Scudo
kışlık kullanıma uygun lastiklerde indirim var ben alayım dedim
ama 20euro kargo ücreti var

(link)

http://www.bike-discount.de/media/org/orgb_S/orgid_45/thumbs/188915_1330578.jpg

vodafone avantaj cepte uygulamasından gittigidiyorda kullanılmak üzere 100 tl ye 30 tl indirim sağlayan kod alabilirsiniz. rüzgar ve su geçirmez ayakkabı kılıfı ihtiyacım vardı bu şekilde 30 tl indirimli aldım.

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
@Hasan Saylık Ben geçen sene almıştım. Pedden ziyade düz süngerli denebilir. Kısa mesafeler haricinde kullanılacaksa üst serileri tercih edilebilir.

@Hasan Saylık Kısasını alacaktım decathlonda çalışan arkadaşım tavsiye etmedi. Ped kısmı kalitesizmiş, ancak tayt olarak düşünülebilir çünkü fiyat gerçekten çok makul.

Başlıkta "bayan" diyor fotoğrafta erkek var nasıl iş anlamaıdm???
fiyat 10TL içlik...

• Beğen
Tepkiler: Burak_Cakir
(link)

su geçirmeyen kaplamalı pantalon
sadece XL kalmış... fazla yıkamamak lazımmış vs detaylar yazıyor

Bir de alt içlik ekliyorum, dağcılıkta vs kullanılabilen su tutmayan iyi bir malzeme oldugunu öğrendim daha gelmedi...
(link)

normalde 75 civarıydı burada 55TL

• Beğen
Bu da dağcılığa meraklı ve kaliteli içlik isteyen arkadaşlara bir ürün...
(link)
ne farkı var? denirse terlediğinizde sizi üşütmemek için su tutmayan ancak sıcak tutan kumaş ve iplikler kullanılmış zaten içeriği vs yazıyor. Sağda solda satılan ürünlerden cidden iyi. Ben eve asker tipi yünlü kullanıyorum ancak dağda vs bunlar hareket halindeyken üşütmüyor. Altını aldım kışın binerken giyeiym diyorum ama bakacagız bu günlerde hava aşırı soğuk...

• Beğen
decathlon tayt mı? neyi sordunuz?@mehmetbeyy

Geçen gün
(link)

aldım 30TL ye kaliteli bir eşofman olarak evde giyilebilir.Yandan cebi yok... sonradan üzülmeyin

(link) daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama pedal ile birlikte fiyat iyi gibi

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
@mehmetbeyy Abi al derim sonra bana kızarsınız... bende Mckinley üst vardı (atlas kamp ı arayıp oradan 40TL ye yeni aldım ciddi iyi bir ürün tavsiye ederim ize L beden olur) Bunun da altını aldım, 75TLydi piyasada gelip ellemeden dokunmadan kesin bir sey diyemem, ancak malzemenin %leri kumaş oranları iyi görünüyor.

iyi bir içliği atlaskamp ı arayı telefonla MCkinley isteyerek daha ucuza alabilrisiniz...ancak LAFuma 8000 serisi iyidir..

• Beğen
Tepkiler: mehmetbeyy
@eyupaltindal
43 tl kargo ucreti olmasa bedava da 1 2 sey ekledim 74 euro tuttu kargo haric. aldim gitti 10 gune gelir bakalim nasıl bişi is yapar gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
Geri