Scudo Sports

Fırsat Reyonu

Scudo
Kargo ucreti olmasa cok iyi olacak ama

askılı bisiklet taytını 20liraya indirmiş ama stok pek kalmamış.. son 1 tane diyor :cool:

https://i.hizliresim.com/B6LoMM.jpg

(link)

Sigma Kablosuz km saatlerinde güzel bir indirim olmuyor mu ya bilen var mı o_O:)

@bua acaba pedalı burdan ayakkabıyı başka bir yerden alsak uyumlu olurmu

@aynakol Tabiki olur. Ayakkabıya, aldığınız pedala uygun kal taktığınız sürece sorun olmaz. Siz sadece mtb mi yoksa yol bisikleti ayakkabısımı alacağınıza karar verin.

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
@Uğur Tefci
Almadim kislik eldiven alicam dedim heralde vazgectim hatirlamiyorum :-D

(link)

Tchibo da güzel fiyatlı ürünler var... Özellikle eşofman üstü ve montlar ilgimi çekti.

benim rüzgarlığın fiyatını 90liraya indirmişler.. soğuk havalarda bisiklete binmeyi düşünüyorsanız bu fırsatı kaçırmayın derim ;)

(link)

Bu konuyu ilk defa inceliyorum da çok yardımı dokunacağını umuyorum. okul iş birlikte götürüyorum maddi durum o kadar iyi olmadığı için böyle ucuza bulmaya çalışıyorum. pedli tayt a ve kışlık eldivene ihtiyacım var. bi yerlerde ucuza görüp paylaşırsanız çok büyük sevaba girersiniz =)

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@Türka¥ bende bundan kullanıyorum memnunum

@PeDaLLı-YoRuM
Öncelikle çok teşekkür ederim; Uzun taytı gözüme kestirdim hocam şuan listeme aldım. Ben bi çıkıyorum 2-3 saat biniyorum o yüzden kısa turlarda rahatsız ettiği söyleniyor. ama bu fiyata daha kalitelisini bulursam direk alacağım =)

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
@Türka¥

Tavsiyeniz üzere geçenlerde mağazada inceledim montu, baya beğendim ama M beden olmadığı için karar verememiştim, şimdi internete de gelmiş bedenleri. Sanırım bir tane de ben alacağım. Ayrıca (link)kilidi de almayı düşünüyorum, hafif ve pratik bir ürün. Bisikleti yakınına kitleyenler için ideal. Kullanan var mı acaba sitede?

@Yusuf G. Bu kilidin aim marka bisiklet icin tasarlanmış modeli var . Kilit kismi daha ufak tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
Geri