iphone şarj gibi çakma çıkmasın arkadaşlar 175 lira da az para değil
Rubena Syrinx 700x23c yol lastiği.
Lastiğin kalitesini bildiğim, övdüğüm yok ancak bir yol lastiği klasmanı için çok enteresan fiyata sahip.
Belli yol koşullarında, kişisel zaruret hallerinde düşük beklentiyle kullanılabilir.
Neredeyse iç lastik parasına gibi. Sayfa değiştirirken google reklam önerisi olarsk çıktı. Demek bu ara lastiklere biraz bakınmışsam.. Google dan da bişey kaçmıyor namıssızzz.
390 gr. 60 TL. Kargo ücretsiz.
(link)
Bu forumda en gıcık olduğum cümleyi söylüyorum:O firsat reyonu sayfasi askeri üs gibi. Bir urun linki paylasmadiysaniz girdiginiz icin giyotini indiriyorlar 🙃
Bazi firsat isimli mesajlarada yorum yapmadan durmak cok zor ama 😁
Senin dediğin bu konu Fırsat ReyonuBu forumda en gıcık olduğum cümleyi söylüyorum:
Bir yönetici çıkar ve şöyle der: "Bu başlığı çok kişi takip ediyor, e mail olarak mesaj alan birçok kişi var. Siz burada fırsat paylaşmayıp yorum yaparsanız insanların zamanını almış olursunuz."
Mealini söylüyorum.Forumu takip etmese de sadece bu konuyu takip eden özel mezarcılar grubu var. Maili alınca konuya koşuşturuyorlar. Lütfen onları rahatsız etmeyin, özelden yazışın.
Fırsat reyonu nedir ya. Ne kadar antipatik, ne kadar olumsuz anlam içeren bir ifade, bencilce bir yaklaşım:"fırsat" .İsminde meymenet yok.
O firsat reyonu sayfasi askeri üs gibi. Bir urun linki paylasmadiysaniz girdiginiz icin giyotini indiriyorlar 🙃
Bazi firsat isimli mesajlarada yorum yapmadan durmak cok zor ama 😁
Kesinlikleİlk konudan uzaklaştırma cezamı orada yemiştim, neye uğradığımı şaşırmıştım
Neyse ki bu başlık altında terapisi varHaklısın, insan bi garip hissetmiyor değil.Psikiyatriste gitsem doktor direkt ''İncınmışşsın'' diyecek.![]()
Hani vadı ya biliyonuz, sıvı bişey. İşte ona bu geceyarısından itibaren 107 kuruş, bi de bunun ekurisi vadı, deyiverin gari öbür şey. Onu da 159 kuruş şe ediveceklemiş. Geceyarısından önce alıverin gari.