Scudo Sports

Fırsat reyonu (ürün inceleme ve yorum)

Ben suyla idare ediyorum. Siz hepten yanlış yapıyorsunuz.

• İnanılmaz
Tepkiler: hamlet2006
Scudo
Sıvıyı koyacak yer yok ki. Birkaç gün önceki "zamdan önceki son ucuz sıvı günü"nde almıştım, depo dolu olduğundan her gün yenisi sunulan ucuz sıvı fırsatlarını kaçırıyorum.
Ben o işi çözdüm.Hep 6000 devirde vites değiştiriyorum, bazen değiştirmiyorum bile şanımız yürüsün.Rölantiyi bile 3000 devire çıkarttım.Evden işe en uzak yoldan gidiyorum.Hatta işi geçiyorum uzaktan geri dönüyorum.Klimayı açıyorum arabanın içini Türk Hamamına çevirip sonra normale dönsün diye klimayı soğuğa getiriyorum.Böyle olunca ne oluyor, benzin alacak yerim kalıyor.Sonra her gece kuyruğa giriyorum,bolluk içinde olduğumuz bilinmeli,dost düşman zenginliğimizi görmeli.Dıj güçler şaşırıp kalıyor tabii.Her gün fırsatı değerlendirmiş oluyorum,işte o paha biçilemez.

Ben o işi çözdüm.Hep 6000 devirde vites değiştiriyorum, bazen değiştirmiyorum bile şanımız yürüsün.Rölantiyi bile 3000 devire çıkarttım.Evden işe en uzak yoldan gidiyorum.Hatta işi geçiyorum uzaktan geri dönüyorum.Klimayı açıyorum arabanın içini Türk Hamamına çevirip sonra normale dönsün diye klimayı soğuğa getiriyorum.Böyle olunca ne oluyor, benzin alacak yerim kalıyor.Sonra her gece kuyruğa giriyorum,bolluk içinde olduğumuz bilinmeli,dost düşman zenginliğimizi görmeli.Dıj güçler şaşırıp kalıyor tabii.Her gün fırsatı değerlendirmiş oluyorum,işte o paha biçilemez.
tabi hergün ucuz mazot almak için yeni bir fırsat. Arabaya haftada 2 kez binen adamlar ucuz almak için 1 ayda 3 kere depo fulledi.

Bu gecenin zammı iptal olmuş. Geleneksel günlük ucuz yakıt alma fırsatımız elimizden alınamaz. Kınım kınım kınıyorum.

Bu gecenin zammı iptal olmuş. Geleneksel günlük ucuz yakıt alma fırsatımız elimizden alınamaz. Kınım kınım kınıyorum.
Alışkanlık yapmıştı bünye bunu reddediyor! kaşıntım tuttu bi şekilde kazıklanmam lazım,dur bari bi tayt alayım kendime:ckkmk:

Sigaraya 4-6 lira arasında dombra gelebilme ihtimali varmış. Ona göre.
------------

Rahmetlik anneannem yaşlılığında cimrileştiydi.
Beni sigara içerken gördüğünde bana çok kızdıydı. Ben de anneanne sigarayı yerde buldum dediğimde "iyi, o zaman" demişti. Hiç unutmam :ssrtcbya: :D

Aliexpresste vergiler dahil 114,6₺ olan km saati, ışık, kamera tutucu aparatı Amazon'da 106₺ (link)
Belki amazonda vergiler ilave olursa aynı paraya gelebilir ama buradaki en iyi alternatifin iade etme kolaylığı olması.
Düzenleme: "İadeler – cayma hakkı : meRIoy Amazon üzerinde sergilenmesi için ürün ve para iadesi politikaları sunmadı." bu kısmı kaçırmışım.

Dosyalar

• aliexpresss.JPG
    aliexpresss.JPG
    46,9 KB · Okunma: 48
Gece yarısından önce mazot alın. Gece yarısından sonra bakın noluyo? Deponuzdaki mazot, zavadanak 32 kuruş değerleniveriyor.
Siz bu işi bilmiyonuz.

Gece yarısından önce mazot alın. Gece yarısından sonra bakın noluyo? Deponuzdaki mazot, zavadanak 32 kuruş değerleniveriyor.
Siz bu işi bilmiyonuz.
32 kuruş nedir ya, söylemeye değmez
Edit: hahahah ne güzel bir zam sunumu 😂

"Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresinde 32 kuruşluk zam bekleniyordu. Ancak zam yapılmama kararı alındı."

Hadi yine iyisiniz ;)

• Beğen
Tepkiler: Feunard
Şimdi bundan sipariş verdim, bu sitede hemen hemen her şey ucuz diğer sitelere nazaran.
(link)

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Şimdi bundan sipariş verdim, bu sitede hemen hemen her şey ucuz diğer sitelere nazaran.
(link)

Bu spd-sl pedal de çok uygunmuş, hem de kalleri ile birlikte. İhtiyacı olan kaçırmasın derim. XLC iyi bir marka.

(link)

Bu spd-sl pedal de çok uygunmuş, hem de kalleri ile birlikte. İhtiyacı olan kaçırmasın derim. XLC iyi bir marka.

(link)

Şuan için almayı düşünmüyorum çünkü ona uygun ayakkabım yok maalesef.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
(link)
Kesinlikle öyle diğer sitelere göre bazı şeyler daha hesaplı ve gönül rahatlığıyla alışveriş yapılabilir,ben piyasada 475tl olan ürünü 380tl ye aldım geçen hafta,paketlenmesi kargoya veriliş süresi on numara :harika:

"Bu gece yarısından itibaren" bu sözü duyunca irrite oluyorsunuz de mi? Olmayın. Çünkü:
Bu gece yarısından itibaren otogaz aldığınızda 40 kuruş mehter, dur bi de üstüne accık da benzin alayım derseniz 1,70 TL de dombra çalacak. İşin bir de sanatsal boyutuna bakın. Siz işi harbiden bilmiyonuz özellik de muhalifler :snzdglsn:

Aliexpress ayın 17sine kadar geçerli alt limitsiz 4 dolar kupon tanımlamış. Herkeste var mıdır bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Geri