Scudo Sports

Fırsat reyonu (ürün inceleme ve yorum)

Gidon genişletici çok sağlıklı bir malzeme değil sürekli yerinden oynuyor. Benim gidon 25 lik bu arada 31 lik gidonda daha sağlam durur orası ayrı. Altına nerdeyse 2 cm kalınlığında bant çektim gidonda sabit sağlam dursun diye yine aynı. Açıkçası yol bisikletinde de güzel duracağını düşünmüyorum. Ya şehir yada mtb de daha iyi durur.

Scudo
Gidon genişletici çok sağlıklı bir malzeme değil sürekli yerinden oynuyor. Benim gidon 25 lik bu arada 31 lik gidonda daha sağlam durur orası ayrı. Altına nerdeyse 2 cm kalınlığında bant çektim gidonda sabit sağlam dursun diye yine aynı. Açıkçası yol bisikletinde de güzel duracağını düşünmüyorum. Ya şehir yada mtb de daha iyi durur.

Benim bir gidon 25.4, biri 31.6, ikisinde de oynatmak kolay değil, ciddi çaba lazım. Kendi kendine ya da sarsıntıyla zerre oynamıyor.
Hiçbir zaman bisikletin gidon ya da herhangi bir yerine kelepçeyle takılan bir malzemeyi doğrudan takmam, araya gerekli kalınlıkta kaydırmaz malzeme takarım, hiçbir zaman oynamaz.

Yerinden oynama sorunu bende de vardı. Araya silikon bant yapıştırdım. Çok sağlam oldu.

Telefon tutucu için yazmış gibi geldi bana.
Gidon çoğaltıcıyı aldım taktım ayaklarıda metal çok da kaliteli duruyor demek için geldiydimki yanlış anladığımı fark ettim. 😄

Dosyalar

• 5C1F4A93-3E33-4B2B-8B6A-2E6D85C14056.jpeg
    5C1F4A93-3E33-4B2B-8B6A-2E6D85C14056.jpeg
    133,8 KB · Okunma: 100
  • Hahaha
Tepkiler: seko35.50
Mazot yatırımcıları ne durumda? :ssrtcbya:

(link)

Yol bisikleti, yarış pozisyonunda(yatık) sürenler için tavsiye edebileceğim bir tayt. Ped kıyasla ince ve kalça kemiklerinin temas ettiği bölgede yoğun. Pedin diğer bölgelerinde farklı yoğunluklar kullanılmış. Pedin üreticisi Elastic Interface, kendi alanında en iyilerden biri. Ben taytı 1,5 yıldır kullanıyorum, herhangi bir problem yaşamadım. Kalıpları geniş, almadan beden konusu incelenmeli.

Bunu yazdığım anda indirimli fiyatı $46. Wiggle malesef fiyatları sürekli değiştiriyor. İndirimsiz satış fiyatında ya da az indirimli fiyatta fırsat olduğunu idda etmiyorum, oraya dikkat etmekte fayda var. Ayrıca yatık sürüş pozisyonu konusunun altını çiziyorum, bu tayt herkes için uygun değil.

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
Yav fırsat konusundan yine banlanmışım, kimsenin tavuğuna da kışt demedik ne oldu da ban yedik acaba?

Fırsat reyonu konusunda her paylaşımın fırsat içermesi gerekiyor. Bir fırsata yorum yapmak ya da cevap vermek için o cevapta da bir ek fırsat olmalı.

şu lcw ne uyuz bir marka tam alacağım stok bitiyor stok geliyor kuponu iptal etmişler. :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Fırsat reyonu konusunda her paylaşımın fırsat içermesi gerekiyor. Bir fırsata yorum yapmak ya da cevap vermek için o cevapta da bir ek fırsat olmalı.
Bunu biliyorum ve bu şekilde hareket etmeme rağmen son yaptığım yorum ve kurala uysun diye fırsatta içeren mesajım silinmiş ve konudan banlanmışız. :naslyni:

Ertesi gün hapını bugünden alın. Ertesi gün, büyük zam gelecekmiş. Ertesi gün hapı için bugün fırsat günüdür. Mazot benzin gibi düşünün geceyarısından itibaren mazot benzin pompaya yansımadan nasıl alıyorsak bunu da bir an evvel alın.

Amazonda Vittoria Zaffiro Pro V G2.0 lastiklerde indirim var. Yurtdışından geliyor tanesi 318,20TL. Ben geçen haftalarda almıştım sorunsuz şekilde 2 hafta içerisinde geldi.

(link)

Yorumlardaki gibi 23-24 mm lastikler kadar genişliği olduğu doğru mu?
Bende zaten 23 mm olanı var, 25 mm'ye geçmeyi düşünebilirim ama bendekiyle aynı genişlikteyse bir anlamı olmaz.

unknown.png

unknown.png

unknown.png

gibi birkaç yorum daha var.

Gerçi diğer yorumları okudukça almamak daha ağır basmaya başladı. Size gelenler de yorumlardaki gibi eski, beklemiş, kurumuş mu, yeni görüntüsü var mı?

• Beğen
Tepkiler: z0n3 ve MakRo
@z0n3 Geçen yıl Eylül ayında wiggle'dan aldığım Vittoria lastikleri takmıştım, öne graphene arkaya normal versiyon. Grafen olanda bahar-yaz başı gibi yanaklarda boylu boyunca çatlamalar oldu. Lastik güneşte kurumuş gibi bir forma girdi. Hala üzerinde takılı kullanıyorum ama aşırı çatlamalar var ve uzun süredir lastik patlatmazdım, bu yıl iki kere ön lastiğim patladı :) özetle grafeni sevmedim, konuyu wiggle'a da yazacağım bir sıkıntı olabilir diye.

• Beğen
Tepkiler: z0n3
Yorumlardaki gibi 23-24 mm lastikler kadar genişliği olduğu doğru mu?
Bende zaten 23 mm olanı var, 25 mm'ye geçmeyi düşünebilirim ama bendekiyle aynı genişlikteyse bir anlamı olmaz.

unknown.png

unknown.png

unknown.png

gibi birkaç yorum daha var.

Gerçi diğer yorumları okudukça almamak daha ağır basmaya başladı. Size gelenler de yorumlardaki gibi eski, beklemiş, kurumuş mu, yeni görüntüsü var mı?

açıkçası genişlik konusuna çok dikkat etmedim, kutunun üzerinde 25mm yazdığı için ölçmek aklıma gelmemişti :) görsel olarak ve hissiyat olarak da öyle bir hisse kapılmadım ama ölçüm yapıp sonucunu söylerim size de. Gelen lastiklerde eski, beklemiş veya kurumuş bir durum yok. Normal sıfır yeni lastik geldi. Herhangi bir deforme söz konusu değil. Şimdiye kadar 500 km'yi geçtim, bir problem yaşamadım.

@z0n3 Geçen yıl Eylül ayında wiggle'dan aldığım Vittoria lastikleri takmıştım, öne graphene arkaya normal versiyon. Grafen olanda bahar-yaz başı gibi yanaklarda boylu boyunca çatlamalar oldu. Lastik güneşte kurumuş gibi bir forma girdi. Hala üzerinde takılı kullanıyorum ama aşırı çatlamalar var ve uzun süredir lastik patlatmazdım, bu yıl iki kere ön lastiğim patladı :) özetle grafeni sevmedim, konuyu wiggle'a da yazacağım bir sıkıntı olabilir diye.

Üzücü bir durum olmuş :( Siz dedikten sonra ve @Spartiat 'ın yorumundan sonra tekrar kontrol ettim ama herhangi bir çatlama, aşınma vb. durum söz konusu değil. Şimdilik 500 km'yi geçtim, daha bir problem göremedim. Umarım uzun süre de görmem :)

2 yıl önce wiggle'dan rubino pro g2.0 almıştım. 1 ay sonra bahsettiğiniz çatlaklar oluştu. Wiggle lastikleri almadan iade kuponu verdi. Farklı alışverişte kullanmıştım sağolsunlar. Lastikleri de 1 yıl kadar kullandım. 3 bin km'den fazla yol yaptım. Yarıklar büyüme başlayınca değiştirdim. Sanırım garaphene'nin kronik bir sıkıntısı bu.

IMG_20220904_001857.jpg
LCW'den 89 TL'ye almış olduğum forma. Bugün ilk defa kullandım gayet hoşuma gitti.

Fiyatına göre çok iyi diyebilirim. Üst seviye, premium bir kumaşı yok belki ama havalandırması da gayet fena değil, beğendim.

Arkada 3 cep + 1 de fermuarlı geniş cep var.

Festiva Outlet LCW mağazasında 79 TL' ye düşmüştü yeni. f/p ürünü olarak değerlendirilebilir.

2 yıl önce wiggle'dan rubino pro g2.0 almıştım. 1 ay sonra bahsettiğiniz çatlaklar oluştu. Wiggle lastikleri almadan iade kuponu verdi. Farklı alışverişte kullanmıştım sağolsunlar. Lastikleri de 1 yıl kadar kullandım. 3 bin km'den fazla yol yaptım. Yarıklar büyüme başlayınca değiştirdim. Sanırım garaphene'nin kronik bir sıkıntısı bu.

Ben de wiggle'a yazdım, aslında kupon olarak konuştuk ama karta geri ödeme yaptılar. Bir de tek lastikte sıkıntı vardı 2 lastik için geri ödeme yapmışlar. Durduk yere borçlandık :)

293918 dosyayı görüntüle
LCW'den 89 TL'ye almış olduğum forma. Bugün ilk defa kullandım gayet hoşuma gitti.

Fiyatına göre çok iyi diyebilirim. Üst seviye, premium bir kumaşı yok belki ama havalandırması da gayet fena değil, beğendim.

Arkada 3 cep + 1 de fermuarlı geniş cep var.

Festiva Outlet LCW mağazasında 79 TL' ye düşmüştü yeni. f/p ürünü olarak değerlendirilebilir.
Güle, güle kullanın birşey sormak istiyorum fermuarlı cep kısmına büyük boy bir telefon rahat sığıyormu acaba?

• Beğen
Tepkiler: Burak Uğurlu
Geri