Scudo Sports

Filizler Köftecisi bisikletle gidince bizi kapıdan çevirdi!

@taskin

Burası mahkeme salonu değil. Kimseyi yargılamıyoruz. Şu yazdıklarınızdan yeterince ip ucu çıkardım.

Scudo
Porsche ile veya araba giden adam 25 porsiyon köfteyi mideye indirse; bisikletle giden kişi yarım porsiyon köfte ancak yese ve ona göre muamele görse, haksız olarak geri çevirilme sebebi sayılabilir de; bisikletlinin yiyeceği köfte ile arabalının yiyeceği köfte aynı değil mi ? Restoran aynı parayı kazanacak. Otopark değenecekçisi neye göre bir ayrım yapmış olabilir çok merak ediyorum :) Veya çok pahalı araba ile giden kişi, en pahalı olan elmas kaplamalı köfte mi yiyor ? Menüde böyle köfte de yoktur.

@Özgür Türker

Porşla gelen kişi 200₺ bahşiş bırakır bisikletle gelen kişi bahşiş bırakmaz ;)

@Ali Ç.

ali ağaoğlu gelse diğer müşterileri kovarlar ozaman :D

@Ali Ç.

Otopark görevlisi de böyle düşündüğünden almak istemedi.

Taşkın'ı tanıyorum. 200₺ bırakmasa bile bir bahşiş bırakacağını biliyorum. Otopark görevlisi önyargısından bunu görmedi/göremedi.
Çünkü onun algısında bisikletin çocuk eğlencesi olduğu yer etmiş. Ülkemizdeki çoğu insan gibi...

@chn krmz

Otopark görevlisinin Ali Ağaoğlu'nu tanımadığını ve Ali Ağaoğlu'nun da o işletmeye bisikletle geldiğini düşünün... :)

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@Soner U.

Kimsenin sevabına/günahına ortak olmak istemem ama köftelerinin lezzetli olduğu konusunda kendi adıma garanti verebilirim.

tam kestiremedim ne olacağını :D
orayı satın alıp ismini bike filizler köftecisi yapar :D

Bisiklet kullanıcısı olmanız ve uzun mesafe koşucusu olmanız şahsınız adına tebrik edilmesi gereken bir durum.

Ancak !...

"Mustafa Doğan Turhan" Bey'in konuyu firma ortaklarından birine iletmiş olduğunu görünce "iyi bari en azından firmanın sahibinden sembolik bile olsa bir "özür" gelecek mağdur arkadaşa" diye düşünmüştüm ama malesef.

Konuya vermiş olduğunuz bu cevap "personelimin kabalığı için özür diler, müsait zamanınızda ailenizle beraber misafirimiz olarak ağırlamaktan memnuniyet duyacağımızı belirtirim" den ziyade,

"ne işiniz var o kalabalık günde o kalabalık saatte bizim tükanın önünde" olmuş malesef, üzülerek okudum.

@Kaan Özçelik

Ortağı bulunduğunuz firma adına burada veya diğer internet mecralarında iletilen şikayetler ile alakalı verebileceğiniz "karşılaştırmalı oranlı" cevaplarla da forum kullanıcısı arkadaşların büyük bir kısmının ilgilendiğini sanmıyorum açıkçası.

İlk mesajı okurken bilinciniz yerinde miydi?

Taşkın Bey'in "Bisikletlerimizi otoparkçıya emanet etmek istedik ama kabul etmedi" yazdığını göremedim ben.

İtiraf edin, "yoksa şeker mi aldınız ?"

@Ali Uzel

Fakirsiniz bisiklete biniyorsunuz, sonrada,..otoparkçıyı anlayamazsınız.
Empati yapıp anlamaya çalışmayın, öyle kalırsınız valla bak... :)

bir günlüğüne aylığımın yarısı ile lüx otomobil kiralayıp oranın otobarkına gidip.
arabadan inerken yanıma gelen otoparkçıya

+bir zamanlar fakir sanıpta hor gördüğün bisikletli vardıya....

-he abi evet dün gelen sen miyidn kusura bakma abi valla moralim bozuktu ozaman borç gırtlağa dayanmış. hanım beni boşayacak. cocuklarıda ortada kalacak. kredi kartı borcumu nasıl ödeyeceğimi düşünüyorum. buradan da ayrılcam zaten. paramı vermiyorlar. sen iyi birine benziyorsun abi. bana biraz borç verirmisin. yerim yurdum belli benim. valla geri öderim paranı. çok zor durumdayım..

der diye öyle bişe yapmıyorum :D

İlgisiz gibi olacak ama araya girmeden duramadım. Bu başlık altında mesaj yazan ya da konu edilen Kaan Özçelik adlı kullanıcı ile ilgim yoktur. Ben kullanıcı adı Kaan.Özçelik olan başka biriyim. Başka başlıklar altında yazıştığım arkadaşlar için not düşmeyi gerekli gördüm.

Tapatalk kullanılarak gönderilmiştir

Sanırım sebebi arabalıların zengin ve görgüloü bisikletlilerin ise fakir ve görgüsüz olduğunu düşünmesi... halbuki bilinçli bir bisiklet kullanıcısı işletmelerin arayıp da bulamadığı kullanıcı profilidir.

Konu açılalı epey olmuş ama fark etmez ben şunu söyleyeyim. Yıllardır bu Filizler Köftecisine ısınamadım. Yaşadığım yerde de var ama ne gidiyorum ne de gitmek istiyorum yani hiçbir şekilde ilgimi çekmeyen bir yer. Şu an bisikletlilere karşı tavırları nedir bilmiyorum.

Geri