Scudo Sports

Filizler Köftecisi bisikletle gidince bizi kapıdan çevirdi!

@taskin

Böyle kişiliksiz , niteliksiz ve karakterden yoksun bir canlı ile muhatap olmanıza üzüldüm gerçekten bu insan kılığında dolaşan yaratıklar için söylenecek çok güzel cümleler kurabilirim ama foruma karşı saygımı muhafaza etmek durumundayım aynı mekana farklı bir zaman diliminde bu kez araç ile giderek size olan davranışı bu kez bir kamera ile kayıt ederek aradaki farkı gördükten ve belgeledikten sonra durumu mekan sahibine bu kez iletmeyi deneseniz belki birşeyler değişebilir en azından şahsın görev alanı belki farklı bir alanda devam edebilir ( hiçbirşey yapmamayı asla tercih etmeyin )

Scudo
Köfte yemek için filizler köftecisi gidilebilecek en son yer bile değil ama manzara seyretmek ve altındaki arabayı göstermek istiyenlere uygun olabilir

• Beğen
Tepkiler: taskin
İnsanları mal varlığına göre değerlendiren kişiliksiz herifler ile dolu dünya.Siz oraya Mercedes felan demiyorum normal bir araba ile gitseydiniz sonuç çok farklı olurdu.Efendim hoşgeldiniz , Küçük kızınıza gülümsemeler felan.Bu tür insanların dünya'da yaşadığına üzülüyorum.Dünyanın maddiyata dayalı , toplumun onları özel mülkiyeti ve maddiyatı yok ise dışlayacağını sanıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Demir C. ve taskin
@Abdullah Cimis

Evet bir de bu konu var karşılaştığımız olumsuzlukların altında yatan sebepler arasında.
Hepimizin 25 binlik bisikleti yok ama çoğumuzun bisikleti kendi gelir seviyelerimize göre hiç de azımsanmayacak maddi külfetlerle edinilmiş bisikletler; fakat bu fiyatlar bisikletle ilgilenmeyenler tarafından pek bilinmediği için "noolcak 200 liralık bisiklet" düşüncesi de karşılaştığımız olumsuzlukların temelinde yatıyor olabilir...

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@taskin

Faturasıyla gezelim o zaman, millet halen çoluk çocuk bisikleti diyor. Birde şimdi malum karne zamanı. Market bisikletleri satışları tavan yapacak yine.

• Beğen
Tepkiler: özgürakt
bende gitmiştim oraya bisikleti valeye verebilirsiniz dedi. girmedim bende. Daha sonra bisikletsin gittim köfteler iyi değil. manzaraya değer ama.

bu işletmenin müdüriyeti falan yokmu orayı arayıp şikayet etsek.

çok mantıklı bu akşam evden güzel bi mail döşemek lazım.. ayrıca konuyu açan-şikayetçi olan arkadaşımla ilgili şunu söylemek istiyorum; yalan söyülüyor, abartıryor olablirmi... hayır.. bir bisiklet tutkunu (hem de ailece) kesinlikle dürüsttür.. hiç düşünmeden söylediklerine inananırım..

• Beğen
@A.Aşkar

Sen bunu gel amerikada gör iki yıllığına orada bir sebepten dolayı bulunmak zorunda kaldım bir yakınımın yanında, sen bu dediğinin kralını orada gör dostum hani biz şu özenti uğruna avrupa ve amerikayı yalıyoruz ya, oraya tek tek bir götürmek lazım hele ki almanyaya! o üstü kalsın diye arkamızı dönüp gittiğimiz 10 kuruşlar var ya, veya 25 kuruşlar o almanlar amerikanlar 1 kuruşu bile bekler (bizim parayla örnek verdim) paran varsa adamın dibisin orada yoksa sokakta açlıktan ölürsün de kimse dönüp bakmaz hani videolar izliyoruz burada test amaçlı youtube yüklemişler aratın görürsünüz.. adamın biri yalandan yatıyor yere üstü başı pislik kir içinde dönüp bakan bile yok önünden geçip gidiyorlar bir de takım elbiseli adam yatıyor hemen dikilip başına kaldırıyorlar sunni tenefüs filan bak bunu orada canlı canlı görürsünüz videlar fake derseniz! Bu sebeple ben diyorum ki Türkiyede yine vicdanlı çok insan var paraya tapmayan buradaki kurum veya dükkanlar istisnadır genellemek doğru değildir.. Bu benim görüşüm katılmayan gidip gezer görür anlar..

Köfteciyi görünce geçenlerde 3 arkadaş yaptığımız tur aklıma geldi. Yenikapı dan ido ya binip mudanya da inince merkeze doğru bisiklerlerle ilerlerken yoğun bir köfte kokusu bizi kendine çekti ye devasa bir tesis olan Köfteci YUSUF a geldik. Otopark görevlisi o kadar ilgiliydi ki kendimi o yorumlarda geçen lüks arabalardan iniyormuş zannetim :D. Neyse otoparkcı bisikletlerimizi kendisinin sabit durduğu noktanın yanına yani gözünün önüne bıraktırdı ve buyrun içeri geçin hiçbir sıkıntı olmaz dedi ve hakikaten de olmadı. Yemeğimizi yedik çıktık ama halen otopark görevlisinin olsun garsonların olsun yoğun ilgi ve alakası vede köftelerinin mükemmel lezzeti halen aklımda. Bursa ya yolunuz düşerse KÖFTECİ YUSUF uğramanızı tafsiye ederim.

@Oğuz han T

Bisiklet düşmanı işletmeler diye başlık açıldı, şu an içerisinde bulunduğumuz başlıktan yola çıkarak. İşin hukuki kısmı ne olur bilemem ama onun dışında bence gayet isabetli bir karar oldu. Ancak sizin verdiğiniz bu örnekten de yola çıkarak aslında bir de "Bisiklet dostu işletmeler" diye başlık açmak gerekiyor diye düşünüyorum. Eminim işletmesine bisikletle gelen müşterileri küçümsemeyecek, hatta başının üstüne koyacak, doğa ve çevre dostu lokantalar, konaklama yerleri, ulaşım firmaları vs oldukça fazladır. :)

• Beğen
bisiklet süren adamda para mı olur tabi almaz belki hesabı ödemeyip kaçıcaktınız:D

Ben zaten garibanım öle Filizler gibi lüks restaurantlara gidemem ,
zaten gariban olmasam Bisiklete binmezdim:)

@Rıdvan SIĞAN

Bursa da birsürü Şubesi var Köfteci yusuf un çokta ucuz musteri memnuniyeti için yerinde durmuyor kimse karınca gibiler ne kadar yoğun olursa olsun sipariş hemen geliyor köfte yemek için sırada beklediğimi biliyorum ben üstelik çay da bedava. Almanya'dan gelen bacanağı götürdüm ağzı açık kaldı hizmeti görünce.
yanlız yakın olan iki Şubesinde de bisiklet için park alanı yok kapının önüne bırakıp giriyorum içeri dönüşte bulmak ümidiyle

Geri