Scudo Sports

Fethiye gezisi..

Scudo
Merhaba Kadir abi.:)

Abi anlatımınamı teşekkür edeyim verdiğin emeğemi şaşırdım doğrusu.
Tek kelimeyle çok güzel olmuş herşey demekten başka birşey bulamıyorum.Kankam Korsan hasan,sen ve ben bir gün gideriz umarım bu şekilde bir tura.
Allaha emanet ol abi.Yolun hep açık olsun.:in:

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
@RECEP İŞLEK

Çok teşekkür ederim Recep..
Daha önce hep tatil için gittiğim fethiyede tatildeyken yapmayı istediğim bir geziydi bu çok şükür Allah nasip etti.
nasip olursa ileride fethiyeden başlayıp antalyada son bulan uzun soluklu çadırlı kamplı bir gezi yapmak istiyorum bilmiyorum nasip olurmu hayırlısı bakalım. umarım sizlerlede böyle güzel bir geziye çıkış nasip olur kendine iyi bak güzel yorumun için teşekkürler Allah"a emanet kardeşim...

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
@Mehmet Ser

:D sanırım yakında bir kayseri gezisi yapacağız senide bekleriz :D

Tur ve fotoğraflar çok güzelmiş, iyi ki bisikletinizi yanınıza almışınız. Bu güzel paylaşım için teşekkürler

• Beğen
Kadir Bey,

Fotoğraflara bakarken imrendim doğrusu!
Kışın Fethiye bir başka güzel görünüyormuş gerçekten.
Güzelim manzaranın tadını çıkarmış, denize girmiş, tertemiz havayı solumuş, etleri mideye indirmiş ve bunların hepsini bizlerle de paylaşmışsınız...
Ne diyelim... Teşekkürler... :rolleyes:

Ayaklarınıza sağlık.
İstanbul'a ve Fethiye'ye selamlar!

@Serkan Çoban

kesinlikle doğru söylüyorsunuz fethiye kışın bir başka güzel oluyor sakinliği seven için birebir diyebiliriz..
yazın sıcaktan terden bu manzaranın tadı pek çıkmıyor sadece deniz insanı paklıyor ama kışında kesinlikle görmenizi tavsiye ederim..
bizdende batmana selamlar kendinize iyi bakın....

kadir abi ayaklarına sağlık haziranda bende gitmiştim 16 gün kaldım fethiyede bisikletimi götürmediğime bin pişman olmuştum 16 günden 6 gün boş vaktim oldu diyebilirim ama hep keşkelerle geçti seninde gittiğin yerlere gitim ama arabayla bisiklet zevki fethiyede çok farklı bence

• Beğen
geziniz çok güzel olmuş, fotoğraflar da çok güzel tebrik ediyorum.
ayrıca bisikletinizin kadrosu çok estetik duruyor. çok hoşuma gitti.

• Beğen
Gördüğüm en güzel gezilerden birisi!Neden mi?İçinde ziyafet var.:DEmeğinize ve ayaklarınıza sağlık,anlatım da çok güzeldi...

• Beğen
@Atagün Elma

Çok teşekkürler..
benimde olmazsa olmazlarımdan biri mangal ziyafeti gezinin tadi böyle daha güzel çıkıyor tavsiye ederim... :D

• Beğen
Tepkiler: Atagün Elma
kadir abi madem ziyafet dedin bekleriz bizim turlarada sucuk ekmek yemeye %100 dana etinden sucuklar öyle kangalmış yok aytaçmış falan değil kasaptan direk ;) hemde şelaleli yüzmeli :)

• Beğen
Ayaklarınıza sağlık güzel tur olmuş.
Böyle güzel kareleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler :) .

• Beğen
@samet_özdemir

ooo tam benlikmiş :D mangal olacak şelale olacak ben gelmiyecem bu kesinlikle kaçmaz samet :D :D

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
bekleriz o zaman abi nisan sonu mayıs başı gibi şelale turlarına başlarız su düşen erikli esenköy yanıbaşımızda 3 tane şelale var ;)

• Beğen
Geri